Marcelo Bielsa nu are parte de cel mai bun sezon alături de Leeds United. Spre deosebire de sezonul trecut, când a fost una dintre surprizele plăcute din Premier League, Leeds se află într-o situație dificilă în acest moment, fiind pe locul 17, dup 13 etape. Echipa lui Bielsa este la 3 puncte de locul 18, ocupat de Burnley, care este primul loc retrogradabil de pe prima scenă engleză.
Antrenorul argentinian este conștient că echipa sa se confruntă cu o perioadă dificilă, în condițiile în care a obținut doar 2 victorii în 13 partide. Cu toate acestea, el a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei din această seară contra lui Crystal Palace despre programul încărcat care existp în prezent:
"Mă întristează foarte tare cum se deteriorează fotbalul. Calendarul este atât de încărcat, încât nici nu îți mai trece prin cap dezvoltarea pregătirii.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 8 ORE
Din această cauză am dubii mari legate de viitorul fotbalului profesionist. Este comercializat în mod constant, iar produsul este din ce în ce mai rău. Se dorește vânzarea mai multor meciuri, dar ignorăm dacă echipele sunt într-o condiție mai bună", a declarat Marcelo Bielsa.

Marcelo Bielsa a vorbit și despre Cupa Mondială din Qatar

În mai puțin de un an va începe Campionatul Mondial din Qatar, iar toate competițiile importante la nivel de cluburi vor lua o pauză în timpul sezonului. Cu toate acestea, pauza nu este una de lungă durată, jucătorii având doar 10 zile la dispoziție între meciurile din campionat și debutul Cupei Mondiale.
Bielsa a vorbit și despre acest lucru, punând din nou accentul pe timpul foarte scurt pe care antrenorii îl au la dispoziție.
"Jumătate dintre jucătorii din Premier League merg la Cupa Mondială. Se întrerupe cu 10 zile înainte de startul Cupei Mondiale. Cupa Mondială, care este cel mai râvnit trofeu de jucători și antrenori, care au foarte puțin timp de pregătire", a mai spus Bielsa.
Leeds United-Crystal Palace este în această seară de la ora 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 14 ORE
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 15 ORE