de ANDREI NICOLAE
Atacantul englez se află într-un moment al carierei pe care speră să îl uite cât mai repede posibil. Lipsa de formă a lui Rashford din acest sezon a adus schimbări tactice în planul lui Ralf Rangnick, care l-a folosit pe Bruno Fernandes vârf în partida cu Leicester, în absența lui Ronaldo și Cavani.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 4 ORE
Rashford nu și-a arătat cea mai bună valoare nici la echipa națională, unde nu a fost convocat pentru partidele amicale cu Elveția și Coasta de Fildeș, disputate la sfârșitul lunii trecute. Clubul de pe Old Trafford vrea să îl păstreze pe atacant și pentru sezonul următor și nu îl înclude în "curățenia de vară".
Oficialii englezi consideră că aducerea unui nou antrenor va fi benefică pentru Rashford, care poate începe cu un suflu nou sezonul 2022/23, potrivit The Sun. Conform surselor, United i-a transmis atacantului că toți antrenorii alături de care au discutat o posibilă venire pe Old Trafford au spus că îl vor în continuare la club.
Jucătorul de 24 de ani a fost asociat în trecut cu o despărțire de clubul din Manchester, însă va rămâne cel mai probabil dacă United îi asigură un loc stabil în viitor. Barcelona, Paris Saint-Germain și Atletico Madrid au monitorizat activitatea lui Rashford și ar fi fost pregătite să pună o ofertă pe masă în cazul unei rupturi dintre atacant și clubul englez.

Neville îl compătimește pe Marcus Rashford

Fostul jucător al "diavolilor" a vorbit pentru Sky Sports despre decizia lui Rangnick de a nu-l folosi pe Rashford în meciul cu Leicester în momentul disputării partidei: "Asta l-a omorât pe Marcus Rashford astăzi, că nu a jucat în echipă. Marcus Rashford se află foarte jos.
Să nu te afli în acea echipă a lui Manchester United astăzi, asta spune ceva. Să joci fără un atacant acasă împotriva lui Leicester, când a avut câteva săptămâni libere de asemenea, este o decizie importantă din partea lui Ralf Rangnick."
Rashford speră să fie folosit în partida de sâmbătă pe care o va disputa Manchester United în campionat, în fața celor de la Everton, pe Goodison Park.
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 6 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 7 ORE