Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcus Rashford, în fața unei decizii importante! Ce temeri are privind viitorul său pe Old Trafford

Bianca Dumitru

Publicat 12/01/2022 la 11:26 GMT+2

Marcus Rashford mai are contract cu Manchester United până în vara anului 2023, iar negocierile pentru prelungirea înțelegerii sunt așteptate să înceapă înainte de finalul acestui sezon. Fotbalistul are câteva semne de întrebare privind viitorul său.

Marcus Rashford playing for Manchster United against Norwich City.

Credit imagine: Getty Images

Marcus Rashford se află în fața unei decizii importante cu privire la viitorul său. Fotbalistul de 24 de ani mai are contract cu Manchester United până în vara anului 2023, clubul având opțiunea de a-i prelungi înțelegerea cu încă un an.
Cu toate astea, potrivit Daily Mail, oficialii lui United sunt așteptați să înceapă negocierile pentru semnarea unei prelungiri a contractului înainte de finalul acestui sezon. Atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 85 de milioane de euro trebuie să se decidă ce își dorește.
Rashford este într-o scădere de formă și de încredere în sine în ultima vreme, iar fanii l-au criticat după meciul cu Aston Villa, din 32-imile FA Cup. În aceste condiții, în rândul reprezentanților fotbalistului există temeri potrivit cărora cariera atacantului s-ar putea bloca din cauză că nu a reușit să-și găsească locul în echipă după ce a jucat sub o succesiune de manageri.
Marcus Rashford se vede pus acum în fața unei decizii privind viitorul său, ținând cont că următorul contract se va întinde pe durata anilor de vârf ai carierei sale. Atacantul trebuie să se hotărască dacă vrea să rămână loial sau dacă este momentul pentru o nouă provocare, iar decizia lui ar putea fi influențată de alegerea unui nou antrenor, Ralf Rangnick urmând a pleca de pe Old Trafford, cel mai probabil, la finalul acestui sezon.
Citește și:

FORMA SLABĂ A LUI RASHFORD RĂMÂNE UN MISTER

În acest sezon, Marcus Rashford a reușit să înscrie doar de trei ori, iar ultima sa reușită a venit la sfârșitul lunii octombrie, în victoria lui United de pe terenul lui Tottenham. Pe lângă faptul că nu reușește să marcheze, Marcus Rashford deranjează fanii "diavolilor", care acuză lipsa sa de atitudine. De asemenea, spre deosebire de sezoanele trecute, Rashford stă mai rău și în ceea ce privește șuturile pe poartă și ocaziile pe care și le creează.
Nici măcar antrenorul interimar al lui Manchester United, Ralf Rangnick, nu poate spune ce se petrece cu atacantul englez. La finalul partidei din Cupa Angliei, tehnicianul german a vorbit despre forma lui Rahsford, dar nu a putut oferi o explicație. Cu toate acestea, Rangnick spune că atacantul englez se pregătește foarte bine la antrenamente, motiv pentru care a și fost titularizat în partida contra lui Aston Villa:
"Chiar nu știu. Cred că încearcă foarte mult. La antrenamente s-a descurcat foarte bine în ultimele zile, din acest motiv s-a regăsit în primul 11. Cred că în prima repriză a fost găsit de coechipier destul de des, dar am și încercat să îl aducem mai mult în careu. În repriza a doua nu a mai fost cazul și din acest motiv am decis spre finalul partidei să fac două schimbări, cu Anthony Elanga și Jesse Lingard.
Este foarte important că ne-am calificat în runda următoare. Da, încrederea este importantă, mai ales pentru atacanți. Este important ca ei să marcheze. Bineînțeles că ar fi bine pentru Marcus dacă ar reuși să marcheze, dar atâta timp încearcă și se antrenează bine, nu văd o mare problemă în asta", a declarat Ralf Rangnick.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo