Viitorul lui Marcus Rashford este incert. Fotbalistul de 24 de ani nu este fericit cu ceea ce trăiește în prezent la Manchester United și ar putea pleca de pe Old Trafford.
Englezul, cotat de site-ul transfemarkt.com la 85 de milioane de euro, este dorit la PSG, șefii francezilor considerându-l un înlocuitor potrivit pentru Kylian Mbappe, care este ca și transferat la Real Madrid după finalul acestui sezon.
Potrivit publicației Daily Mail, atacantul se gândește foarte mult la viitorul său și, deși nu a luat încă nicio decizie, în acest moment pare greu de crezut că va accepta să-și prelungească înțelegerea cu Manchester United, cu care mai are contract până în 2023.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Oficialii de pe Old Trafford nu vor să-l piardă gratis, dar Rashford nu este mulțumit de faptul că a prins foarte puține minute în ultimele luni. Fotbalistul este concentrat să-și recapete cea mai bună formă pentru a se asigura de prezența în echipa de start a lui Rangnick, care are însă un alt preferat în lot.
Conform sursei citate, PSG l-a vrut și vara trecută pe Marcus Rashford, atacantul fiind unul dintre preferații lui Mauricio Pochettino. Antrenorul se numără printre cei care ar putea să o preia pe United din următorul sezon, iar în aceste condiții viitorul englezului depinde foarte mult și de schimbarea care va avea loc pe banca tehnică a "diavolilor roșii" în vară.
Dacă actualul antrenor de la PSG va ajunge pe Old Trafford, Rashford va rămâne, cel mai probabil, la Manchester, în caz contrar existând posibilitatea ca el să se despartă de clubul la care s-a format.
Citește și:

MARCUS RASHFORD, FRUSTRAT CĂ NU JOACĂ MAI MULT

După ce a jucat toate cele 90 de minute în remiza de la Newcastle din 27 decembrie, jucătorul a mai început doar două din cele 11 meciuri ale echipei în Premier League. La un joc a fost indisponibil din cauza unei accidentări, de două ori a fost rezervă nefolosită, iar partida cu Manchester City a fost a șasea lui apariție venind de pe banca de rezerve.
Rashford a ratat primele două luni ale sezonului din cauza unei operații la umăr, dar acum este frustrat că nu joacă mai mult, după cum evidențiază jurnaliștii publicației The Guardian.
El are un contract până în 2023 cu Manchester United, clubul având opțiunea de a-i prelungi contractul cu încă un sezon. Marcus Rashford pare a fi acum, însă, o rezervă a lui Anthony Elanga în opțiunile lui Rangnick.
Antrenorul va rămâne la conducerea echipei doar până la sfârșitul sezonului, iar Rashford trebuie să cântărească dacă situația lui se va îmbunătăți cu următorul manager. Internaționalul Angliei ar saluta orice lămurire pe care clubul o poate oferi, după cum mai remarcă sursa citată. Acum nu există nicio garanție că United va accepta orice cerere de transfer, Rashford fiind unul dintre cei mai valoroși jucători ai clubului.
Deocamdată, Manchester United este pe deplin implicată în căutarea unui manager permanent din vară. Erik ten Hag de la Ajax este dat ca principal favorit de mass-media din Anglia, dar și Mauricio Pochettino de la Paris Saint-Germain este o opțiune.
Liga
O echipă din La Liga, pe urmele lui Pochettino! Anunțul jurnaliștilor L'Equipe
10/05/2022 LA 07:09
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23