Marcus Rashford, ajuns la 24 de ani, este unul dintre cei mai apreciați jucători de fotbal, atât pentru lucrurile pe care le face pe teren, dar și pentru preocupările sale din viața extrasportivă. În timpul pandemiei, fotbalistul lui Manchester United s-a inițiat o campanie prin care s-a asigurat că toții copiii din medii defavorizate, care au rămas acasă din cauza pandemiei, vor primi în continuare mâncare și în perioada în care au rămas acasă.
Inițiativa lui Rashford a dus la o schimbare din partea guvernului Marii Britanii, care și-a schimbat politica în privința meselor gratuite pentru elevi. De asemenea, inițiativa sa a atras mai multe branduri și lanțuri de supermarket din Marea Britanie, care s-au alăturat acestuia în scopul de a ajuta toți copiii care nu mai beneficiau de masa de la școală în perioada în care au stat acasă.
Astfel, Prințul William, Ducele de Cambridge, îi va oferi lui Marcus Rashford ordinul cavaleresc MBE, "The Most Excellent Order of the British Empire".
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Marcus Rashford revine în naționala Angliei

Pentru Marcus Rashford urmează ultimele două partide din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2022. Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, l-a convocat pe fotbalistul lui Manchester United pentru cele două partide cu Albania și San Marino.
Aceasta va fi prima prezență a lui Rashford la naționala Angliei de la finala Campionatului European din această vară, atunci când a fost unul dintre cei care au ratat loviturile de departajare din timpul finalei pierdute contra Italiei.

Tottenham – Man United 0-3. Rashford înscrie al treilea gol pentru "diavolii roșii"

După EURO 2020, Marcus Rashford s-a operat la umărul stâng. Convocarea pentru această acțiune a naționalei Angliei vine după ce Rashford a revenit în luna octombrie la Manchester United, reușind până acum 3 goluri în 6 partide în toate competițiile pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.
După 8 partide în Grupa I, Anglia se află pe prima poziție cu 20 de puncte, la 3 puncte de ocupanta locului 2, Polonia.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47