Mark Hughes (58 ani) a oferit una dintre știrile zilei în fotbalul din Anglia. Fostul manager de la Manchester City își face revenirea pe baca tehnică după o pauză mai mare de 3 ani. El a semnat un contract pe 2 ani și jumătate cu Bradford, club din liga a patra.
Fosta vedetă a celor de la Manchester United era liber de contract după ce a fost demis de Southampton în decembrie 2018. Iar știrea surprinzătoare este că a acceptat să lucreze la un eșalon atât de inferior, după ce și-a petrecut toată cariera ca manager de club în Premier League.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 26 MINUTE
"Este poate o mică surpriză că am venit aici, dar nu vă lăsați descurajați de asta. Sunt aici pentru un motiv: pentru a face din Bradford City o echipă pe care oamenii doresc să vină să o urmărească. Și sunt mândri să o urmărească. Mi-au lipsit suporterii de când nu am mai antrenat. Aștept cu nerăbdare ziua de meci, să fac acea adrenalină să curgă și să interacționez cu mulțimea. ", a declarat Hughes pentru site-ul oficial al clubului.

Mark Hughes a preluat o echipă care este pe locul 15 în liga a patra

Bradford este pe locul 15 în League Two, la 10 puncte distanță de zona barajului de promovare şi la 12 puncte de cea a retrogradării. Așadar, o echipă de mijlocul clasamentului în al patrulea eșalon valoric.
În afară de experienţa de selecţioner al Ţării Galilor (1999-2004), Hughes a antrenat, timp de 13 ani, echipe precum Manchester City, Blackburn, Fulham, Queens Park Rangers, Stoke City şi Southampton. Cele mai lungi mandate au fost la Stoke (5 ani) și Blackburn (4 ani). Manchester City a pregătit-o un singur sezon, în stagiunea 2008/09.
Hughes a marcat 163 de goluri în 473 de meciuri în cele două perioade în care a jucat la Manchester United. El a mai evoluat la FC Barcelona, Bayern Munchen, Chelsea, Southampton, Everton şi Blackburn. Iar la naționala Țării Galilor a avut 72 de apariții, pentru care a înscrie 16 goluri.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 15 ORE
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
ACUM O ZI