Articol scris de Andrei Nicolae
Manchester United este deschisă la oferte pentru Anthony Martial, atât timp cât clubul poate profita de pe urma unui transfer al francezului. Ralf Rangnick a spus că înțelege frustrările lui Martial, care a fost folosit foarte rar recent, însă a confirmat că atacantul va rămâne la echipă dacă oferta nu îi satisface pe conducătorii de pe Old Trafford.
Mai mult decât atât, situația legată de Covid l-a făcut pe neamț să creadă că are nevoie de cât mai mulți jucători pentru a putea ansambla o echipă pregătită de Premier League.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Jucătorul de 26 de ani mai are contract cu "diavolii roșii" doi ani și jumătate, iar salariul său de aproximativ 237 de mii de euro pe săptămână ar putea fi un obstacol în momentul negocierii unui transfer. Un împrumut este mult mai probabil, iar Sevilla este interesată de francez, care este și el tentat de o mutare în Peninsula Iberică.
Fostul jucător al lui Monaco a marcat de 79 de ori în 268 de meciuri de când a ajuns la United în 2015, însă a fost titular de doar patru ori în acest sezon. Atacantul nu a fost folosit în primele trei meciuri ale lui Rangnick ca interimar, deoarece a fost accidentat.
"Mi-a explicat că este la Manchester United de șapte ani și că simte că este timpul pentru o schimbare, să plece altundeva. Pot să îi înțeleg gândurile, dar pe de altă parte, este important să vedem situația clubului. Sunt vremuri de Covid, avem trei competiții în care încă avem ambiții foarte mari și vrem să câștigăm cât de mult putem. Nu trebuie să fie doar în interesul jucătorului. Trebuie să fie și în interesul clubului", a declarat interimarul lui United.
Rangnick a vorbit și cu Paul Pogba, compatriotul lui Martial, care mai are șașe luni de contract cu United. Managerul neamț nu se pronunță însă în legătură cu viitorul mijlocașului său la echipă, deoarece a spus că nu ar trebui să oblige un jucător să semneze un nou contract.
"Momentan, trebuie să revină pe teren. Asta va dura câteva săptămâni și până atunci concentrarea mea este pe jucătorii care sunt disponibili", a spus Rangnick.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Premier League
Marcus Rashford, în fața unei decizii importante! Ce temeri are privind viitorul său pe Old Trafford
12/01/2022 LA 09:26