Braithwaite ar vrea să joace mai multe minute, motiv pentru care e gata să plece de la Barcelona. Cele mai mari șanse le-ar avea printr-un transfer în Premier League, deoarece acolo sunt trei cluburi interesate de el: West Ham, Norwich și Brighton. Pe lângă acestea, ar mai avea și varianta Valencia. "Liliecii" sunt de asemenea interesați să-l cumpere, conform sport.es.
Aceeași sursă anunță că Barcelona vrea să primească în jur de 15 milioane de euro în schimbul atacantului danez în vârstă de 30 de ani. Decizia fotbalistului ar trebui să apară în câteva zile.
8 goluri în 53 de meciuri are Braithwaite de când a sosit pe Camp Nou. A fost adus de la Leganes în februarie 2020 în schimbul a 18 milioane de euro.
Liga
Samuel Umtiti a răspuns ironic când a fost întrebat dacă mai are loc la Barcelona!
23/08/2021 LA 10:29
Atacantul a avut un parcurs de vis cu echipa națională la EURO 2020. Acesta a ajuns în semifinale cu Danemarca și a marcat un gol.
GRIEZMANN, LA UN PAS DE REVENIREA LA ATLETICO!
În ultimele zile s-a vorbit intens în presa din Spania despre un schimb de jucători între Barcelona și Atletico Madrid. Antoine Griezmann și Saul Niguez ar urma să facă rocada, iar ceea ce părea doar o ipoteză cu șanse mici de reușită este pe cale să devină realitate.
Jurnaliștii de la sport.es susțin că cele două echipe au ajuns deja la un acord, iar jucătorii sunt și ei deschiși mutării, astfel că încheierea afacerii este iminentă. Singura necunoscută este suma compensatoare pe care o va plăti Atletico, deoarece valoarea lui Griezmann este mai mare decât cea a lui Saul. Conform sursei citate, catalanii ar fi mulțumiți dacă vor încasa 15 milioane de € în plus.
Liga
Din exilat, decar! Cui i-a oferit Barcelona numărul 10 după plecarea lui Leo Messi
18/08/2021 LA 08:31
Liga
Carles Puyol, laude publice pentru Gerard Pique! Fundașul a decis să-și reducă salariul la Barcelona
14/08/2021 LA 14:52