Jucătorul de 22 de ani a semnat în vară un contract cu Arsenal, după ce fusese împrumutat în sezonul trecut, iar norvegianul avusese evoluții entuziasmante.
Totuși, accidentările, precum și forma bună prin care trece Emile Smile-Rowe, l-au scos din echipă pe Odegaard, jucătorul intrând pe teren din postura de rezervă în ultimele 3 partide disputate de Arsenal în Premier League.
Mijlocașul are un cont activ de Instagram, dar acesta a dezvăluit că nu recomandă Twitter-ul, dezvăluind raționamentul din spatele deciziei sale.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Odegaard, împotriva Twitter-ului

Mijlocașul lui Arsenal i-a îndemnat pe jucătorii tineri să se gândească de două ori înainte de a folosi rețelele de socializare, menționând faptul că și-a șters contul de Twitter din cauza toxicității platformei.
Căpitanul Norvegiei mai are și un cont de Facebook pe care nu l-a mai folosit în ultimii doi ani, fiind cel mai activ pe Instagram. Odegaard este de părere că aceste platforme aduc mai mult rău decât bine.
Citește și:
El a subliniat efectele negative pe care îl pot avea rețelele de socializare asupra sănătății mintale în cazul în care oamenii primesc feedback-uri negative: "A trecut ceva timp de când am avut contul de Twitter activ. Nu l-am folosit niciodată pentru că nu am avut nevoie de el. Cred că este o platformă toxică, nu am nevoie de așa ceva. Am primit o actualizare a aplicației, apoi m-am gândit că nu are rost să o mai păstrez, așa că am șters-o.
Multe dintre mesaje sunt anonime și ciudate. Este puțin înfricoșător faptul că, poți fi influențat de astfel de lucruri", a spus Odegaard, pentru TV2 din Norvegia.
Odegaard i-a încurajat și pe alții să-i urmeze exemplul, avertizând jucătorii mai tineri că citind atâta feedback negativ pe rețelele de socializare poate fi dăunător pentru ei: "Trebuie să fii foarte atent pentru că ești expus. Le-aș spune în special jucătorilor tineri că ar trebui să fie atenți și să nu se uite la astfel de lucruri. Pot fi influențați într-un mod negativ.", a adăugat jucătorul lui Arsenal.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47