Sunt tot mai multe premise că Manchester United nu va continua cu Ralf Rangnick pe banca tehnică, din vară, ci gruparea de pe Old Trafford va avea un alt manager. Pe de altă parte, PSG vrea să îl înlocuiască pe Mauricio Pochettino cu Zinedine Zidane la sfârșitul sezonului.
În momentul schimbării lui Ole Gunnar Solskjaer, argentinianul a fost pe lista scurtă a posibililor înlocuitori, dar nu a putut încheia colaborarea cu PSG la această dată, parizienii solicitând o sumă de bani pentru rezilierea contractului.
Premier League
Tottenham a confirmat azi un transfer de clasă mondială, de 60 de milioane de lire sterline!
IERI LA 09:13
Mass-media din Anglia îl vede în continuare pe Pochettino ca unul dintre principalii favoriți pentru a prelua conducerea tehnică a echipei Manchester United. Dar The Times susține că actualul antrenor de la PSG nu mai reprezintăcea mai bună alegere pentru a-l înlocui pe Ralf Rangnick din vară,când ar urma să înceapă și o reconstrucție a echipei.

Mauricio Pochettino, opțiune după Erik ten Hag

Antrenorul lui Ajax, Erik ten Hag, este acum principalul candidat pentru a prelua funcția de manager permanent al Manchester United, după ce "diavolii roșii" și-ar fi răcit interesul pentru Mauricio Pochettino, susține sursa citată.
Mauricio Pochettino a fost dorit chiar în de două ori pe Old Trafford, Sir Alex Ferguson fiind un admirator al lui. Speranțele grupării au fost sporite și de faptul că familia lui încă trăiește în Anglia. Dar între timp, Ten Hag a devenit principalul favorit pentru a prelua Manchester United
Olandezul este considerat unul dintre cei mai buni manageri din fotbalul european, reușind să conducă Ajax până în semifinalele Ligii Campionilor în 2019. De asemenea, clubul olandez arată foarte bine și în această ediție de campionat. Stilul său de joc este, de asemenea, un plus major pentru Manchester United.
În decembrie, Ten Hag a recunoscut căeste pregătit pentru o nouă provocareîn carieră. "Cred că sunt pregătit pentru asta. Aș fi bucuros să accept această provocare. Dar nu o urmăresc. Dacă se va dovedi că acel pas nu va veni niciodată, nu voi spune căîn cariera mea de antrenor am eșuat. Dar cred că am suficiente competențe pentru a accepta această provocare.", a declarat olandezul, potrivit teamtalk.com.
Situația per Old Trafford s-a încordat din nou, după ce Ronaldo & Co au pierdut în ultima etapă pe teren propriu cu Wolves, 0-1. Ralf Rangnick este criticat pentru faptul că nu a reușit să-și ridice nivelul de joc al echipei de la sosirea sa. .
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07