Wayne Rooney crede că Manchester United ar trebui să îl numească pe Mauricio Pochettino noul antrenor al echipei în această vară. Actualul antrenor al lui PSG, dar și antrenorul lui Ajax, Erik ten Hag, sunt principalele ținte ale lui United, care își caută antrenor.
Mauricio Pochettino cunoaște Premier League, după ce a fost antrenorul lui Tottenham în perioada 2014-2019 și al lui Southampton în sezonul 2013/14, iar Rooney crede că acesta este un avantaj important pentru tehnicianul argentinian:
"Eu cred că Pochettino a reușit în Premier League. Știe Premier League, iar la Tottenham a adus mulți jucători. E reușit asta și la Southampton, de asemenea. Dacă ar trebui să aleg între cei doi, pe el l-aș alege. Va avea nevoie de timp pentru a-și lăsa amprenta asupra clubului și a echipei. Dacă i se va da timp, cred că se va descurca foarte bine", a spus Wayne Rooney pentru Sky Sports.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 4 ORE
Citește și:

Mauricio Pochettino, pe picior de plecare de la PSG

Mauricio Pochettino pare să nu mai aibă viață lungă la PSG. Eliminarea parizienilor din optimile UEFA Champions League a fost o lovitură puternică pentru club, care avea ca principal obiectiv trofeul continental în acest sezon, după o campanie de achiziții impresionantă vara trecută.
Cu toate acestea, argentinianul nu a reușit să facă din echipa plină de staruri a lui PSG o formație care să se lupte la câștigarea celui mai important trofeu intercluburi din Europa.
Presa din Franța scrie că Pochettino va părăsi Parc des Princes la finalul acestui sezon, astfel încât el poate fi o opțiune foarte bună pentru United în vară. Numele lui Pochettino a fost vehiculat și după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer din luna noiembrie a anului trecut, dar oficialii lui United au preferat să îl numească interimar pe Ralf Rangnick, reconstrucția echipei urmând să înceapă din această vară, sub comanda unui nou antrenor.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 17 ORE
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM 19 ORE