Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mauricio Pochettino sau Erik ten Hag? Pe cine ar alege Wayne Rooney la Manchester United

Alex Masgras

Actualizat 05/04/2022 la 12:49 GMT+3

Wayne Rooney, fostul mare jucător al lui Manchester United, a vorbit despre cei doi antrenori de pe lista fostei sale echipe. Mauricio Pochettino și Erik ten Hag sunt principalele ținte ale lui United pentru a ocupa postul de principal din această vară, după ce se va termina interimatul lui Ralf Rangnick.

Wayne Rooney

Credit imagine: AFP

Wayne Rooney crede că Manchester United ar trebui să îl numească pe Mauricio Pochettino noul antrenor al echipei în această vară. Actualul antrenor al lui PSG, dar și antrenorul lui Ajax, Erik ten Hag, sunt principalele ținte ale lui United, care își caută antrenor.
Mauricio Pochettino cunoaște Premier League, după ce a fost antrenorul lui Tottenham în perioada 2014-2019 și al lui Southampton în sezonul 2013/14, iar Rooney crede că acesta este un avantaj important pentru tehnicianul argentinian:
"Eu cred că Pochettino a reușit în Premier League. Știe Premier League, iar la Tottenham a adus mulți jucători. E reușit asta și la Southampton, de asemenea. Dacă ar trebui să aleg între cei doi, pe el l-aș alege. Va avea nevoie de timp pentru a-și lăsa amprenta asupra clubului și a echipei. Dacă i se va da timp, cred că se va descurca foarte bine", a spus Wayne Rooney pentru Sky Sports.
Citește și:

Mauricio Pochettino, pe picior de plecare de la PSG

Mauricio Pochettino pare să nu mai aibă viață lungă la PSG. Eliminarea parizienilor din optimile UEFA Champions League a fost o lovitură puternică pentru club, care avea ca principal obiectiv trofeul continental în acest sezon, după o campanie de achiziții impresionantă vara trecută.
Cu toate acestea, argentinianul nu a reușit să facă din echipa plină de staruri a lui PSG o formație care să se lupte la câștigarea celui mai important trofeu intercluburi din Europa.
Presa din Franța scrie că Pochettino va părăsi Parc des Princes la finalul acestui sezon, astfel încât el poate fi o opțiune foarte bună pentru United în vară. Numele lui Pochettino a fost vehiculat și după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer din luna noiembrie a anului trecut, dar oficialii lui United au preferat să îl numească interimar pe Ralf Rangnick, reconstrucția echipei urmând să înceapă din această vară, sub comanda unui nou antrenor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo