Kylian Mbappe va fi, cel mai probabil, subiectul unei mutări spectaculoase în vara anului viitor. Francezul a refuzat toate ofertele de prelungire a contractului cu PSG și pare hotărât să meargă la Real Madrid. Aproape sigur, mutarea sa pe Bernabeu nu va fi oficializată mai repede de luna martie, când PSG și Realse vor confrunta în optimile Champions League.
Evident, faptul că se află la final de contract cu PSG face ca multe alte cluburi puternice să-și dorească semnătura franacezului. Granzii din Premier League au încercat cu siguranță să ia legătura cu agenții săi, dar e greu de crezut că starul mai poate fi întors din drumul către Bernabeu.
Vorbind despre viitorul său într-un interviu recent, Mbappe a spus că nu se vede jucând vreodată la Tottenham, asta ca răspuns la propunerea venită din partea actorului Tom Holland, care este un mare fan al celor de la Spurs și l-a chemat la clubul său de suflet.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
IERI LA 05:50
"El (Tom Holland) m -a întrebat despre asta, dar nu. Tottenham este un club grozav, au un stadion nou, am prieteni care joacă acolo, Ndombele, Hugo Lloris, mă uit la multe jocuri din Premier League ale lui Tottenham, sunt sigur că vor face lucruri bune cu Conte, pentru că este un antrenor bun, care știe ce face. Este bine pentru ei, dar nu cred că voi juca pentru Tottenham în viața mea. Nu poți să spui niciodată 'nu', dar nu cred că se va întâmpla asta", a spus Mbappe pentru CNN.
Citește și:

Mbappe a spus că nu va merge la Real Madrid în ianuarie

Publicația spaniolă AS a anunțat săptămâna trecută că Mbappe și familia sa se gândesc să aștepte luarea unei decizii abia după cele două meciuri din optimile Champions League în care PSG o va înfrunta pe Real Madrid. Atacantul a confirmat acum zvonurile din presa iberică, spunând că nu va merge în această iarnă pe Santiago Bernabeu.
"Nu, nu mă voi alătura celor de la Real Madrid în ianuarie. Acest lucru nu se va întâmpla în ianuarie. Sunt la PSG, sunt foarte fericit și 100% voi termina sezonul ca jucător al lui PSG. Voi da totul pentru a câștiga cu PSG toate trofeele în acest sezon", a declarat Kylian Mbappe în același interviu pentru CNN.
În plus, fotbalistul în vârstă de 23 de ani s-a arătat motivat să obțină alături de PSG calificarea în sferturile de finală ale Champions League, dorindu-și să obțină victoria în fața celor de la Real Madrid.
"Nu e timpul să vorbesc acum despre viitorul meu. Singurul lucru pe care îl am în cap este să o înving pe Real Madrid în Champions League. Sunt gata să joc și să dau tot ce am mai bun pentru PSG", a adăugat Mbappe.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26