Presa din Marea Britanie anunță că Manchester United nu s-a antrenat duminică, după ce sâmbătă a învins Norwich în deplasare cu 1-0, grație golului marcat de Cristiano Ronaldo de la 11 metri. Se pare că în cadrul clubului ar fi izbucnit un focar de COVID-19. "Diavolii roșii" urmează să întâlnească Brentford marți în Premier League, însă meciul este acum sub semnul întrebării.
Cazurile de tip Omicron sunt în creștere la nivel global, iar apariția acestei noi tulpini de COVID-19 se resimte și în fotbal. De pildă, meciul dintre Tottenham și Rennes din Europa Conference League și întâlnirea lui Spurs din Premier League cu Brighton au fost amânate din cauza unui focar la echipa antrenată de Antonio Conte. Premier League a cerut cluburilor să-și revizuiască protocoalele de siguranță împotriva COVID-19, dar problemele de acest tip au ajuns, se pare, în tabăra lui United.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

Meciul Brentford – Manchester United s-ar putea amâna, din cauza focarului de COVID-19 de pe Old Trafford

Potrivit ultimelor informații din Marea Britanie, trupa antrenată de Ralf Rangnick nu s-a antrenat duminică, deși ar fi trebuit să fie vorba despre o sesiune de pregătire ușoară, având în vedere că "diavolii roșii" au jucat ieri în etapa cu numărul 16 din Premier League, cu Norwich.
Problema de la Manchester United privind cazurile de COVID-10 este monitorizată, dar au fost puse îndoieli cu privire la faptul că va avea loc deplasarea la Brentford în Premier League. De asemenea, Aston Villa a ales să anuleze sesiunea de antrenament de duminică la Bodymoor Heath după o serie de cazuri pozitive de COVID-19 în cadrul clubului. Potrivit Athletic, Villa se va antrena luni, iar meciul lor din Premier League programat marți cu Norwich este așteptat să aibă loc.
https://i.eurosport.com/2021/12/12/3270818.jpg
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25