În acest moment, Mendy se află în custodia poliției din Cheshire. Autoritățile au emis un comunicat oficial în care au explicat situația fotbalistului și în care este prezentat faptul că există cinci capete de acuzare pe numele său.
"Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, are patru capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală. Acestea sunt legate de trei persoane de peste 16 ani care au făcut plângere în legătură cu evenimente petrecute între octombrie 2020 și august 2021.
Mendy a rămas în custodia poliției și va apărea în fața Curții Magistraților din Chester vineri, pe 27 august. Este extrem de important ca procedurile în desfășurare să nu fie perturbate de relatări, comentarii sau informații dezvăluite în mediul online", se arată în comunicatul emis de către poliția britanică.
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 11 ORE

Benjamin Mendy a fost suspendat de Manchester City!

După anunțul poliției, Manchester City l-a suspendat pe fotbalistul francez. În rest, nu au dorit să mai facă niciun comentariu până la finalizarea completă a procesului.
"Manchester City confirmă că în urma faptului că a fost acuzat astăzi de poliție, Benjamin Mendy a fost suspendat, deoarece se află în așteptarea unei anchete. Această problemă face parte dintr-un proces legal, iar clubul nu poate face mai multe comentarii până când procesul se va încheia", au scris pe site-ul oficial al clubului.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 14 ORE
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM 14 ORE