Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile! Detaliul care l-a încurcat

Bianca Dumitru

Actualizat 14/03/2022 la 10:33 GMT+2

Cristiano Ronaldo a devenit, sâmbătă seara, cel mai bun marcator din toate timpurile, depășindu-i recordul lui Josef Bican. Portughezul s-a arătat încântat de reușita sa și le-a mulțumit celor care îi sunt alături printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Cristiano Ronaldo of Manchester United celebrates after scoring their team's first goal during the Premier League match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford on March 12, 2022 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a stabilit, sâmbătă seara, în partida Manchester United - Tottenham, un record impresionant. Portughezul a înscris toate cele 3 goluri ale echipei sale și a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, ajungând la 807 reușite. Starul lui United i-a depășit, astfel, recordul din 1957 al lui Josef Bican, cehul care a reușit de-a lungul carierei 805 goluri.
picture

Ronaldo - Spurs 3-2! CR7, unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei la United:triplă fabuloasă

Duminică, Ronaldo a postat pe rețelele de socializare un videoclip însoțit de un mesaj prin care le-a mulțumit celor care l-au susținut și care i-au fost alături de-a lungul timpului. Lusitanul a ținut să vorbească și de cel pe care credea că l-a depășit în topul golgheterilor, dar s-a încurcat.
Cristiano a amintit de Romario, brazilianul care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni marcatori, cu 772 de reușite, și pe care portughezul l-a depășit în urmă cu câteva luni.
"Sunt mândru că am bifat încă un record prin faptul că am devenit cel mai bun marcator din istorie, la doar 6 luni distanță după ce am devenit cel mai bun marcator pentru o echipă națională. Nu am decât respect pentru Romario, unul dintre cei mai buni atacanți din istorie.
Mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i-am întâlnit pe parcursul carierei mele, mulțumesc tuturor cluburilor pe care le-am reprezentat, mulțumesc fanilor mei și, mai presus de toate, mulțumesc familiei mele minunate. Nu aș fi putut s-o fac fără voi", a fost mesajul lui Ronaldo.
Citește și:

Ronaldo, fotografie de colecție cu Tom Brady

Cristiano Ronaldo a postat duminică și o fotografie care s-a viralizat rapid. Starul lui Manchester United a adunat peste 8,39 de milioane de like-uri pentru o poză în care apare alături de Tom Brady, superstarul ligii profesioniste de fotbal american, septuplu câștigător al Super Bowl.
"Întotdeauna o plăcere și un privilegiu să împărtășesc câteva gânduri și idei cu un alt GOAT (greatest of all time, în traducere cel mai bun din toate timpurile)", a scris Ronaldo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo