Mikel Arteta spune că nu vrea să fie privit ca un dictator de către jucătorii lui Arsenal, după ce i-a luat banderola de căpitan lui Pierre-Emerick Aubameyang. Jucătorul din Gabon al "tunarilor" a pierdut banderola din cauza unor acte de indisciplină netolerate de Arteta, iar tehnicianul spaniol nu l-a convocat în lotul echipei pentru ultimele patru partide. Cu toate acestea, Arteta insistă că el doar cere respect și dăruire din partea jucătorilor săi.
"Nu îmi impun autoritatea încercând să fiu dictatorial sau nemilos. Cer un singur lucru, respect și dăruire. Atâta tot. Iar dacă nu ceri aceste lucruri la nivelul acesta, atunci cred că ar trebui să îmi fac bagajele și să mă duc în altă parte, deoarece acesta este minimul pe care îl poți cere.
Îmi pare rău, dar mă aștept la acest lucru de la toată lumea care lucrează în acest club. În primul rând de la mine. Iar în ziua în care nu voi face acest lucru, voi ieși pe ușă și mă voi apuca de altceva. Este foarte clar. Pentru a avea succes trebuie să fii pasionat de acel lucru. Când vrei să reprezinți un club cu o asemenea istorie, acesta este standardul minim pe care îl poți seta", a declarat Mikel Arteta înaintea partidei cu Norwich, pe care Arsenal o va disputa în deplasare, de Boxing Day.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg

Arteta nu îl scoate din calcul pe Aubameyang pentru meciul cu Norwich

După ce înainte de ultimele trei partide, Arteta nu s-a ferit să declare că Aubameyang nu face parte din planurile sale, antrenorul spaniol și-a schimbat discursul la ultima conferință de presă:
"Luăm fiecare meci pe rând și ne vom decide asupra echipei cu cât ne apropiem mai mult de meci. De obicei vorbim despre asta în ziua meciului, atunci decidem echipa.
Am arătat în acest club că oricine poate face greșeli. Toată lumea are un alt mod de gândire, iar eu sunt deschis la acest lucru, nu este vorba de a îți cere scuze", a spus Arteta.
Arsenal se află pe locul 4 în Premier League, cu 32 de puncte după 18 partide. De Boxing Day, "tunarii" se vor deplasa pe terenul lui Norwich, ultima clasată din Premier League.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 14 ORE
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
IERI LA 06:06