Arsenal a pierdut miercuri seară partida de pe teren propriu cu Liverpool, scor 0-2. La finalul partidei, Mikel Arteta, antrenorul "tunarilor", s-a arătat nemulțumit de programările din Premier League. După ce a jucat miercuri seară, Arsenal va juca sâmbătă la ora 14:30 pe terenul lui Aston Villa (12:30 în Anglia), iar acest lucru îl nemulțumește pe spaniol.
Mai mult decât atât, această situație cu partidele din timpul săptămânii urmate de partide disputate sâmbăta la prânz se va repeta în luna aprilie, atunci când Arsenal le va întâlni pe Chelsea și Manchester United.
"Mulțumim foarte mult Premier League pentru că ați făcut asta și ați făcut-o din nou pentru când trebuie să jucăm cu Chelsea și Manchester United. Vor să le dea lor orice fel de avantaj, eu le mulțumesc. Vă mulțumesc mult pentru că faceți asta.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 14 ORE
Nu vă faceți griji, jucătorii vor avea energie sâmbătă. Vor dormi și vor mânca bine, dar mulțumim Premier League pentru că programează meciurile astfel. Este de ajutor. Nu este prea corect ce au făcut", a spus Mikel Arteta la finalul partidei cu Liverpool.

Liverpool, meci mare pe Emirates cu Arsenal! "Cormoranii", la un punct în spatele lui Man City

Citește și:

Mikel Arteta riscă să fie sancționat de Premier League

În urma comentariilor făcute după partida cu Liverpool, Mikel Arteta riscă să fie sancționat de Premier League. Antrenorul spaniol a acuzat forul englez că ar avantaja Chelsea și Manchester United cu ajutorul programărilor.
În acest moment, Arsenal se află pe locul 4 în Premier League, cu 51 de puncte, unul mai mult decât Manchester United, care are și două partide în plus disputate față de "tunari".
Arsenal este favorită în acest moment pentru locul 4, ceea ce ar însemna revenirea echipei lui Mikel Arteta în UEFA Champions League pentru prima oară din sezonul 2016/17, atunci când a ajuns până în optimile de finală, fiind eliminată de Bayern.
Sezonul trecut, Arsenal a terminat pe locul 8 în Premier League, fiind pentru prima oară din sezonul 1994/95 când nu reușește să se califice în cupele europene.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 15 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 20 ORE