Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mikel Arteta, nemulțumit de programul din Premier League: "Vor să le dea avantaj"

Alex Masgras

Publicat 17/03/2022 la 20:25 GMT+2

Mikel Arteta a declarat după partida cu Liverpool de miercuri seară că este nemulțumit de programul din Premier League. Echipa sa va juca sâmbătă din nou, la prânz, după ce a jucat miercuri, iar acest lucru se va întâmpla din nou și luna viitoare, când va juca cu Chelsea și Manchester United.

Mikel Arteta

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a pierdut miercuri seară partida de pe teren propriu cu Liverpool, scor 0-2. La finalul partidei, Mikel Arteta, antrenorul "tunarilor", s-a arătat nemulțumit de programările din Premier League. După ce a jucat miercuri seară, Arsenal va juca sâmbătă la ora 14:30 pe terenul lui Aston Villa (12:30 în Anglia), iar acest lucru îl nemulțumește pe spaniol.
Mai mult decât atât, această situație cu partidele din timpul săptămânii urmate de partide disputate sâmbăta la prânz se va repeta în luna aprilie, atunci când Arsenal le va întâlni pe Chelsea și Manchester United.
"Mulțumim foarte mult Premier League pentru că ați făcut asta și ați făcut-o din nou pentru când trebuie să jucăm cu Chelsea și Manchester United. Vor să le dea lor orice fel de avantaj, eu le mulțumesc. Vă mulțumesc mult pentru că faceți asta.
Nu vă faceți griji, jucătorii vor avea energie sâmbătă. Vor dormi și vor mânca bine, dar mulțumim Premier League pentru că programează meciurile astfel. Este de ajutor. Nu este prea corect ce au făcut", a spus Mikel Arteta la finalul partidei cu Liverpool.
picture

Liverpool, meci mare pe Emirates cu Arsenal! "Cormoranii", la un punct în spatele lui Man City

Citește și:

Mikel Arteta riscă să fie sancționat de Premier League

În urma comentariilor făcute după partida cu Liverpool, Mikel Arteta riscă să fie sancționat de Premier League. Antrenorul spaniol a acuzat forul englez că ar avantaja Chelsea și Manchester United cu ajutorul programărilor.
În acest moment, Arsenal se află pe locul 4 în Premier League, cu 51 de puncte, unul mai mult decât Manchester United, care are și două partide în plus disputate față de "tunari".
Arsenal este favorită în acest moment pentru locul 4, ceea ce ar însemna revenirea echipei lui Mikel Arteta în UEFA Champions League pentru prima oară din sezonul 2016/17, atunci când a ajuns până în optimile de finală, fiind eliminată de Bayern.
Sezonul trecut, Arsenal a terminat pe locul 8 în Premier League, fiind pentru prima oară din sezonul 1994/95 când nu reușește să se califice în cupele europene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo