Pierre-Emerick Aubameyang a rămas fără banderola de căpitan la Arsenal, dupăescapada pe care a avut-o de curând în Franța. Atacantul a întârziat la echipă și a încălcat și protocoalele Covid-19 ale clubului.
Mikel Arteta l-a exclus pe jucătorul de 32 de ani din lot, astfel că a ratat ultimele douăpartide cu Southampton și West Ham, câștigate de Arsenal. Auba nu face parte din planurile echipei nici pentru jocul de sâmbătă cu Leeds United (sâmbătă, ora 19:30, în direct pe Eurosport 1), din cadrul etapei a 18-a în Premier League.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 11 ORE
Potrivit Telegraph, acesta este doar începutul pentru superstarul din Gabon. El are șanse mici să mai joace la Arsenal până la jumătatea lunii februarie, asta în cazul în care nu va fi vândut în perioada mercato din ianuarie.

Pierre-Emerick Aubameyang nu se mai antrenează cu prima echipă

În primul rând, Aubameyang nu se mai antrenează cu prima echipă. În ciuda unui program aglomerat în perioada următoare, Arteta nu intenționează să mai apeleze la serviciile lui până la începutul lunii ianuarie, când va pleca la Cupa Africii pe Națiuni. Jucătorul este anunțat în lotul Gabonului pentru turneul final din Camerun. Iar dacăAuba și naționala lui trec de faza grupelor, revenirea lui la Londra este așteptată pe undeva la începutul lunii februarie.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Mass-media din Anglia vorbește și de posibilitatea ca Aubameyang să fie împrumutat sau vândut în perioada mercato din ianuarie. Totuși, nu multe cluburi se pot apropia de el. Salariul lui colosal este o piedică uriașă pentru potențialii cumpărători.
Dacă va fi să plece în ianuarie, cea mai probabilă destinație pentru gabonez va fi Serie A, Milan, Inter și Roma fiind interesate de serviciile lui. Un transfer va fi însă posibil doar dacă el își va mai reduce din pretențiile salariale.
Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
ACUM O ZI
Premier League
Christian Eriksen negociază cu un club din Premier League! Ce echipă l-a ofertat pe mijlocașul danez
IERI LA 12:01