Rio Ferdinand este uluit de prestațiile lui Mohamed Salah și crede că nivelul la care a ajuns egipteanul este mai ridicat decât cel arătat de Luis Suarez în sezonul 2013/14, atunci când aproape a condus-o de unul singur pe Liverpool către titlul de campioană în Premier League.
În 30 de partide în acest sezon, Salah a înscris 25 de goluri și a oferit 9 pase de gol. Sâmbătă după-amiază, el a înscris golul cu numărul 150 în tricoul lui Liverpool, în partida contra celor de la Norwich. În urma prestațiilor foarte bune, mulți îl consideră deja pe Salah unul dintre cei mai buni atacanți din istoria clubului, iar Rio Ferdinand crede că nivelul acestuia este peste cel arătat de către Suarez în urmă cu 8 ani.

Liverpool – Norwich 2-1. Salah marchează după o gafă a portarului lui Noriwch

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 18 ORE
Citește și:

Michael Owen crede că Suarez a avut un sezon mai bun decât Salah

Michael Owen, fostul atacant de la Liverpool, Real Madrid sau Manchester United, nu este de acord cu Ferdinand. Cei doi chiar au avut o discuție în acest sens și nu au putut ajunge la un numitor comun, deoarece atacantul englez susține că Salah nu a ajuns încă la prestațiile lui Suarez din sezonul 2013/14.
În urmă cu 8 ani, Liverpool era condusă de Brendan Rodgers de pe banca tehnică și a fost aproape de a deveni campioană în Premier League. În sezonul respectiv, Suarez a fost o adevărată "bestie", reușind să înscrie 31 de goluri și să dea 17 pase de gol în 33 de partide pentru "cormorani", mulți considerând că Liverpool a luptat pentru titlu în acest sezon exclusiv datorită lui.
https://i.eurosport.com/2014/05/05/1231126.jpg
"Am avut o dezbatere cu Michael Owen. El a spus că Suarez, în sezonul 2013/14, a avut un sezon mai bun decât are Mo Salah acum. Nu am fost de acord.
Cred că Salah este o glumă. E un jucător ridicol. Golul cu Chelsea din urmă cu puțin timp, a tremurat puțin, apărătorul s-a legănat și a înscris. Știți deja împotriva câtor jucători face asta. Kalidou Koulibably pe Anfield ar trebui să valoreze 70-80 de milioane de lire sterline. A fost scos din joc și gol.
Face acest lucru în mod constant de ani de zile. Ar trebui să existe mai mult respect pentru Mo Salah. Uitați legăturile mele cu Man United. Mo Salah este adevărul", a spus Rio Ferdinand pe canalul său de Youtube, Vibe with Five.
CINE ESTE MAI BUN?
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 19 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM O ZI