Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mo Salah, dezvăluiri rare! Regimul draconic la care se supune starul lui Liverpool: "Casa mea e ca un spital!"

Irina Aldea

Publicat 12/06/2022 la 15:29 GMT+3

Starul lui Liverpool, Mohamed Salah, a vorbit de curând despre regimul draconic la care se supune pentru a deveni cel mai bun fotbalist din lume.

Mohamed Salah

Credit imagine: Getty Images

Mohamed Salah a dezvăluit de curând că aparatele și echipamentele sale îi fac casa "să arate precum un spital" și că are "două două camere dedicate întru totul fitness-ului". Mai mult, el recunoaște că mănâncă pizza o singură dată pe lună, optând în restul timpului pentru o dietă "ultra-sănătoasă", fără abateri de niciun fel.
Într-un interviul pentru France Football, Salah a dezvăluit cât de departe merge pentru a rămâne la cel mai înalt nivel și pentru a deveni cel mai bun fotbalist din lume, el vorbind despre evitarea consumului de fast-food și despre umplerea casei cu aparatură medicală: "Două camere din casa noastră sunt dedicate diferitelor aparate de fitness, culturism. Acasă pot face și crioterapie, există o cameră hiperbarică. Caut în mod constant să îmi îmbunătățesc condiția fizică", a spus Salah.
CITEȘTE ȘI:

Salah, regim draconic pentru a deveni cel mai bun din lume

În acest moment, Salah este fără doar și poate unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, însă egipteanul nu se mulțumește cu ce are acum și are de gând să cucerească Balonul de Aur și să exceleze în toate competițiile: "Casa mea arată acum ca un spital, soției mele nu-i place asta, spune mereu că stau mai mult cu aparatura pe mine decât să petrec timp cu ea".
Pe lângă regimul său de exerciții fizice și de recuperare, starul lui Liverpool menține și o dietă incredibil de disciplinată: "Prefer broccoli, cartofi dulci, pește, pui și întotdeauna salată. Când mă răsfăț într-un restaurant grozav din Londra, prefer sushi. Mănânc pizza cel mult o dată pe lună. Îmi plac hamburgerii, dar nu-i mănânc aproape niciodată pentru că după aceea mă simt greu", a mai spus Salah pentru sursa citată.
Egipteanul în vârstă de 29 de ani se află în prezent într-o situație incertă la Liverpool. El mai are contract încă un an pe Anfield și pare tentat să părăsească clubul la finalul sezonului următor, din postura de jucător liber. Barcelona, dar și alte cluburi sunt deja gata să îl transfere.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo