Liverpool s-a apropiat din nou la 3 puncte în spatele echipei Manchester City, în fruntea Premier League, după un succes fără mari probleme la Brighton, cu scorul de 2-0. Luis Diaz a deschis scorul devreme, în minutul 19, în timp ce Mohamed Salah a stabilit scorul final dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 61.
În urma reușitei de sâmbătă, jucătorul egiptean este primul din actuala stagiune în Premier League care a atins pragul de 20 de goluri. O astfel de performanță a atins-o și în trei din precedentele patru sezoane.

Mo Salah, din ce în ce mai mare în istoria Premier League

Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 3 ORE
Mo Salah este, de altfel, un jucător din ce în ce mai mare în istoria Premier League. Potrivit Gracenote, el este doar al șaselea jucător cu cel puțin patru sezoane în care a atins pragul de 20 de goluri. Topul se prezintă astfel:
7 sezoane - Alan Shearer
6 - Sergio Agüero
5 - Thierry Henry
5 - Harry Kane
4 - Ruud van Nistelrooy
4 - Mo Salah
Cu reușita de azi, Mo Salah a egalat și o legendă a clubului Liverpool la numărul de goluri în care a fost implicat direct (158), pe Robbie Fowler. Potrivit Opta Joe, în fața egipteanului se mai află doar Steven Gerrard, actualul manager de la Aston Villa, care a fost implicat direct la 212 goluri (120 de goluri și 92 de pase decisive).
Actualul star al lui Liverpool are azi 115 goluri și 43 de pase decisive.
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 8 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20