Mohamed Salah a făcut un meci mare sâmbăta trecută, numărându-se printre marcatori în victoria categorică a lui Liverpool pe terenul lui Watford, scor 5-0. De altfel, egipteanul are un star de sezon de vis și nu puțini sunt specialiștii care consideră că starul de pe Anfield ar merita să primească Balonul de Aur în acest an.

Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două meciuri de Premier League

Când privești un astfel de jucător, ai impresia că fotbalul îi răpește tot timpul, altfel nu ar putea fi la un asemenea nivel, dar în cazul lui Salah lucrurile nu stau nici pe departe așa. Egipteanul este foarte preocupat de chestiunile de ecologie, iar pasiunea sa a ajuns la urechile familiei regale din Marea Britanie, care l-a invitat la un eveniment cu totul special.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
Este vorba despre Gala Premiilor Earthshot Award, proiect care a luat ființă anul trecut, din inițiativa prințului William. În cadrul acestui proiect, cei mai inovativi oameni care prezintă soluții pentru a opri poluarea din lume sunt premiați consistent, cu suma de 1 milion de £, ca susținere pentru a-și continua munca de cercetare în acest domeniu.
Citește și:

Mo Salah, precoupat de poluarea la nivel global

Salah a dat curs invitației la evenimentul care a avut loc la Alexandra Palace din Londra și a fost desemnat să înmâneze premiul "Revive Our Oceans", oferit pentru cele mai bune idei în privința stopării poluării din apele lumii.
În urma ceremoniei, Salah a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care le-a mulțumit organizatorilor pentru invitație.
"Este o onoare să fi participat la gala Earthshot Award, ieri seară. Le sunt recunoscător Ducelui și Ducesei de Cambridge pentru eforturile depuse în acest ambițios proiect de a face lumea un loc mai bun și pentru invitația lor de a înmâna premiul Revive Our Oceans", a postat Salah pe contul personal de Instagram.
Premiul pe care l-a înmânat Salah a fost câștigat de Coral Vita, un tânăr de numai 29 de ani, care a declarat: "Sunt foarte apsionat de acest lucru deoarece am crscut lângă Marea Mediterană. Până la sfârșitul secolului, ar putea exista mai mult plastic decât pești în ocean dacă nu facem ceva acum. Este infricosator. Dar finaliștii acestui premiu au găsit soluții ingenioase pentru ca oceanele și mările să fie revigorate".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, luat la rost pentru selecția din naționala Franței! "Cel mai slab mijloc din istorie"
10/11/2022 LA 12:47