Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool doar până în vara anului 2023 și, în ciuda dorinței șefilor de pe Anfield de a semna o prelungire a înțelegerii, egipteanul nu a acceptat până acum nicio ofertă.
Atacantul, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Jurgen Klopp, are pretenții financiare uriașe, iar potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, negocierile pentru un nou contract între agentul lui Salah și conducerea lui Liverpool sunt blocate din luna decembrie.
Deși fotbalistul își dorește să rămână pe Anfield, momentan nu pare să existe înțelegere între cele două părți, egipteanul așteptând să vadă care va fi următoarea mișcare pe care o vor face oficialii "cormoranilor".
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 20 ORE
În cazul în care nu îi vor fi îndeplinite condițiile, Salah s-ar putea despărți de Liverpool, dar potrivit presei din Anglia, atacantul de 29 de ani nu vrea să plece din Premier League. Conform jurnaliștilor de la Football Insider, egipteanul ar putea ajunge la una dintre rivalele echipei lui Klopp, Manchester City și Manchester United fiind posibile destinații pentru el.
Citește și:

"Cea mai mare rușine din istorie"

Mohamed Salah, care a reușit 27 de goluri și 10 pase decisive în cele 34 de meciuri în care a evoluat în acest sezon, vrea un salariu de peste 595.000 de euro pe săptămână, sumă pe care consideră că o merită pentru realizările sale.
Fostul portar Paddy Kenny a vorbit despre situația de la Liverpool, declarând că ar fi "cea mai mare rușine din istorie" dacă oficialii de pe Anfield nu vor face tot posibilul pentru a-l păstra pe Salah la echipă, oferindu-i contractul pe care și-l dorește.
"Este cel mai bun jucător din Premier League și dacă Liverpool nu reușește să ajungă la un nou acord cu el ar fi cea mai mare rușine petrecută vreodată. Nu există nicio posibilitate ca Jurgen Klopp să nu-l dorească acolo pentru următorii trei sau patru ani. Știe că este de neînlocuit și că este cel mai bun. Trebuie să facă un compromis și să bată palma", a declarat Kenny, conform Football Insider.
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
14/05/2022 LA 21:06