Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mohamed Salah, desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League! Cum arată podiumul

Bianca Dumitru

Publicat 29/04/2022 la 13:57 GMT+3

Mohamed Salah a fost desemnat cel mai bun fotbalist din acest sezon de Premier League. Asociația Jurnaliștilor de Fotbal i-a acordat cele mai multe voturi atacantului egiptean, care a fost urmat în clasament de Kevin de Bruyne și Declan Rice.

Mohamed Salah

Credit imagine: Getty Images

Jurnaliștii din Anglia l-au desemnat pe Mohamed Salah drept cel mai bun fotbalist din acest sezon de Premier League. Atacantul de 29 de ani al lui Liverpool a adunat cele mai multe voturi în ancheta efectuată de către Asociația Jurnaliștilor de Fotbal (FWA).
Egipteanul a primit 48% dintre voturi, depășindu-i pe Kevin de Bruyne (Manchester City) și Declan Rice (West Ham), care au completat podiumul.
La feminin, titlul de cea mai bună jucătoare de fotbal din Premier League i-a fost acordat lui Sam Kerr, care evoluează la Chelsea.
"Atât Mo, cât și Sam au fost remarcabili în acest sezon, doborând recorduri atât pentru club, cât și pentru țară. Faptul că au câștigat cu marje atât de convingătoare subliniază cât de buni au fost în acest sezon", a declarat președintele FWA, Carrie Brown, potrivit site-ului oficial al instituției, citat de Goal.
În actuala stagiune, Mohamed Salah a reușit 22 de goluri și 13 pase decisive pentru Liverpool în Premier League, fiind golgheterul competiției și cel mai bun pasator.
picture

Salah a făcut dubla în derby-ul Angliei și Anfield e în sărbătoare

Citește și:

Mohamed Salah, pe 3 în topul celor mai buni jucători din istoria lui Liverpool

Jurnaliștii englezi au publicat în această săptămână topul celor mai buni 50 de fotbaliști din istoria lui Liverpool. Conform celor de la FourFourTwo, pe primul loc se află Kenny Dalglish, urmat în clasament de Steven Gerrard și de Mohamed Salah.
Printre cei mai buni 20 de jucători care au evoluat de-a lungul timpului în tricoul "cormoranilor" se remarcă Ian Callaghan (locul 12), care a fost jucătorul lui Liverpool pentru aproape 19 ani, Sadio Mane (locul 16) și Jamie Carragher (locul 18).
În top 50 au mai fost incluși Alisson (locul 24), Jordan Henderson (locul 34), Michael Owen (locul 39), Fernando Torres (locul 43) și Xabi Alonso (locul 49).
Top 10 cei mai buni jucători din istoria lui Liverpool
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo