În iunie 2023, cei trei atacanți titulari ai lui Liverpool, Mohamed Salah, Roberto Firmino și Sadio Mane, își vor încheia contractele pe Anfield. Trupa lui Klopp încearcă întinerirea ofensivei, cu fotbaliști precum Diogo Jota sau Luis Diaz, pe lângă interesul pentru Fabio Carvalho, starul lui Fulham.
Totuși, există îngrijorare în privința starului egiptean, Mohamed Salah. Până acum nu s-a ajuns la un acord între cele două părți, dar fotbalistul celor de la Liverpool a spus în repetate rânduri că și-ar dori să rămână pe Anfield, în ciuda interesului exprimat de mai multe cluburi mari din Europa.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Cine poate fi succesorul lui Salah la Liverpool? Klopp vrea să transfere de la rivalii din Anglia
16/03/2022 LA 19:34

Ce a spus Salah despre prelungirea înțelegerii cu Liverpool

Mohamed Salah, atacantul de 29 de ani de la Liverpool, încă nu și-a clarificat situația la Liverpool, dar acest episod este aproape de sfârșit, mai ales că azi, egipteanul s-a fotografiat cu un trofeu, iar în fundal se vede mesajul "Liverpool a fost făcut pentru mine, iar eu am fost făcut pentru Liverpool", un indiciu destul de clar în privința dorinței sale.
"Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre contractul meu", a spus atacantul, care are contract cu Liverpool până în 2023, dar care încă nu a acceptat prelungirea contractului, adăugând, întrebat dacă deznodământul e aproape că "Nu pot spune da și nu pot spune nu. Am transmis ce vreau deja, de mai multe ori chiar".
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Premier League
Salah, de neînduplecat! Starul "cormoranilor" a refuzat prelungirea contractului cu Liverpool
11/03/2022 LA 19:16
Premier League
Liverpool a pregătit un "salariu stelar" pentru Mo Salah! "Cormoranii" sparg banca pentru egiptean
25/12/2021 LA 09:24