La câteva zile după finala UEFA Champions League, Mohamed Salah a rupt tăcerea și a postat un mesaj pe contul său de Twitter. Liverpool a pierdut în ultimul act de la Paris partida contra lui Real Madrid, scor 0-1, dar a încheiat sezonul cu două trofee.
Salah a ținut să le mulțumească fanilor "cormoranilor" pentru susținerea din acest sezon și a spus că este nerăbdător în ceea ce privește sezonul viitor:
"Nu pot exprima în cuvinte cât de mult am vrut să aducem acel trofeu înapoi la Liverpool, dar până la urmă nu am reușit. Nu pot să le mulțumesc suficient fanilor pentru susținerea lor. A fost un sezon foarte lung, dar o parte din mine își dorește ca următorul sezon să înceapă mâine", a scris Salah pe Twitter.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
IERI LA 07:26
Citește și:

Mohamed Salah va intra în ultimul an de contract cu Liverpool

Viitorul lui Mohamed Salah este unul dintre principalele subiecte de discuție din fotbalul european. Egipteanul de 29 de ani mai are un singur an de contract cu echipa de pe Anfield, iar negocierile dintre acesta și Liverpool nu au ajuns încă la un numitor comun.
În ultimul an s-a vorbit foarte mult despre cerințele lui Salah, cerințe pe care, pentru moment, Liverpool nu le poate îndeplini. În ultimele 6 luni nu au mai avut discuții față în față între cele două părți, asta după ce ultima propunere a lui Liverpool era departe de pretențiile egipteanului.
https://i.eurosport.com/2022/05/28/3382801.jpg
În ultimele zile s-a vorbit și despre posibilitatea ca Salah să aleagă ca viitoare destinație o rivală, începând cu vara anului 2023. Potrivit The Athletic, egipteanul vrea să rămână în Premier League și ia în calcul această variantă, chiar dacă nu va reuși să ajungă la o înțelegeere cu actuala sa echipă.
În acest sezon, Mohamed Salah a câștigat Gheata de Aur din Premier League, premiu pe care îl împarte cu Heung-Min Son de la Tottenham. El a înscris 23 de goluri în această ediție de campionat, după un start extraordinar de sezon.
Din nefericire pentru egiptean, prestațiile în ultimele luni nu au fost cele mai bune, mai ales după Cupa Africii și ratarea calificării la Cupa Mondială din Qatar, dar reușitele de la începutul sezonului l-au făcut să rămână în top și după o perioadă mai puțin reușită.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
IERI LA 16:14
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
IERI LA 13:54