Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mohamed Salah vine cu lămuriri după declarațiile de aseară! Ce a vrut să spună, de fapt, egipteanul

Alex Masgras

Publicat 20/04/2022 la 18:52 GMT+3

Liverpool a câștigat cu 4-0 partida cu Manchester United, iar Mohamed Salah, golgheterul "cormoranilor", a făcut o declarație la finalul meciului în care a lăsat de înțeles că râde de adversarii săi. Cu toate acestea, egipteanul a ținut să cu clarificări, după declarațiile de aseară.

Mohamed Salah - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool s-a impus cu 4-0 în fața celor de la Manchester United, iar Mohamed Salah a pus capăt seriei de partide fără gol marcat. Egipteanul a înscris de două ori în poarta lui De Gea, ceilalți doi marcatori ai "cormoranilor" fiind Luis Diaz și Sadio Mane.
La finalul partidei, Mohamed Salah a vorbit despre victoria de pe Anfield cu reporterii Sky Sports, iar declarațiile sale au fost interpretate greșit. Inițial, acesta a dat de înțeles că jucătorii lui Manchester United le fac viața mai ușoară, dar egipteanul a ținut să precizeze astăzi că era vorba despre coechipierii săi din apărare și de la mijlocul terenului:
"M-am referit la mijlocul nostru, la apărarea noastră, ei fac să fie ușor pentru noi. Nu vorbeam despre jucătorii lui Manchester United pe care îi respect", a scris Mohamed Salah pe contul său de Twitter.
Citește și:

Liverpool, recital în fața propriilor suporteri

Liverpool nu a avut vreo emoție în partida de aseară cu Manchester United, iar victoria cu 4-0 îi face pe băieții lui Jurgen Klopp lideri pentru cel puțin 24 de ore. În acest moment, Liverpool a ajuns la 76 de puncte, dar are un meci în plus disputat față de Manchester City.
picture

Liverpool a spulberat-o pe Man United și e lider în Premier League! Rezumatul unui meci fără istoric

Echipa lui Pep Guardiola are șansa să revină pe primul loc în această seară, atunci când primește vizita celor de la Brighton, într-o restanță din etapa cu numărul 30. În cazul unei victorii, Manchester City se va afla din nou la un punct distanță de echipa lui Jurgen Klopp, cu 6 partide înainte de finalul sezonului.
Pentru Liverpool urmează în weekend un alt derby. Duminică, de la ora 18:30, pe Anfield va veni Everton, pentru Merseyside Derby. Echipa lui Frank Lampard nu are parte de cel mai bun sezon, luptând în ultimele etape pentru a se menține în Premier League.
Everton se află pe locul 17, cu 28 de puncte, la doar 3 puncte de zona roșie a clasamentului. Până la partida de duminică, Everton va juca în această seară pe teren propriu împotriva lui Leicester, într-o restanță din etapa cu numărul 18.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo