La 29 de ani, Mohamed Salah este într-o formă uluitoare la Liverpool în acest sezon. El are o medie mai bună de un gol pe meci, din moment ce a marcat deja 15 goluri în Premier League și Liga Campionilor în 12 partide susținute până acum.
Apogeul primei părți a sezonului l-a atins duminică, pe Old Trafford, când a marcat nu mai puțin de 3 goluri în derby-ul cu Manchester United, într-o victorie șocantă obținută de Liverpool cu 3-0.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

Marile cluburi așteaptă orice pas greșit în negocierile dintre Mohamed Salah și Liverpool, pentru a-l "deturna" pe egiptean. El mai are contract până în 2023, iar gruparea de pe Anfield trebuie să facă încă de acum un pas pentru a-i prelungi angajamentul, altfel lucrurile se pot precipita din 2022.

Mohamed Salah a crescut presiunea pe șefii lui Liverpool

Pe lângă evoluția fabuloasă pe Old Trafford, unde a oferit și o pasă decisivă, atacantul egiptean a crescut presiunea asupra proprietarilor Fenway Sports Group, insistând că vrea să-și termine cariera la Anfield. Football Insider a citat o sursă care susține că proprietarii din SUA vor trebui să depună eforturi extreme pentru a-și păstra omul vedetă în lot și după 2023.
Șefii de pe Anfield sunt conștienți că vor trebui nu numai să îl facă pe Salah cel mai bine plătit jucător din istoria clubului pentru a-l păstra, dar și să-l catapulteze în clasamentul mondial al câștigătorilor. Sursa citată spune că Ramy Abbas, reprezentantul jucătorului, solicită un contract în valoare de 500.000 de lire sterline pe săptămână pentru atacant.
https://i.eurosport.com/2021/10/24/3242607.jpg
Pretențiile sunt întărite de evoluțiile din ultima vreme. Mo Salah a marcat în 10 meciuri consecutive pentru Liverpool. Privirile se va îndrepta acum spre Boston, unde vor fi luate deciziile cheie cu privire la cât de departe va ajunge clubul pentru a-și păstra vedeta. Un acord între cele două părți este încă departe.
Deocamdată, Liverpool a convenit o serie de noi acorduri la începutul sezonului, inclusiv prelungiri de contract pentru Virgil van Dijk, Alisson Becker, Jordan Henderson, Fabinho, Trent Alexander-Arnold și Andrew Robertson.
Mohamed Salah a trecut de 100 de goluri în Premier League și a devenit cel mai bun marcator din Africa din istoria întrecerii, depășindu-l pe Didier Drogba.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47