Imediat după primul gol marcat de lusitan, mama acestuia, Maria Dolores Aveiro, nu a mai rezistat emoţiilor şi a fost surprinsă plângând în tribună.
Portughezul a fost titular în United – Newcastle şi a deschis scorul în minutele de prelungiri ale primei reprize. Javier Manquillo a egalat pentru Newcastle la 11 minute după pauză, dar acelaşi Ronaldo şi-a readus echipa în avantaj în minutul 62.
Bruno Fernandes şi Jesse Lingard au stabilit scorul final, 4-1 pentru United, care a urcat temporar pe primul loc după primele 4 etape.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 4 ORE

Mama lui Cristiano Ronaldo, în lacrimi

Pe lângă interesul uriaş generat în toată lumea de revenirea lui Ronaldo la United, la revenirea sa pe "Old Trafford" a asistat şi mama acestuia, Maria Dolores Aveiro.
După golul de 1-0, aceasta nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a fost surprinsă în lacrimi.
Nu este prima oară când mama portughezului nu-şi mai poate controla trăirile şi se exteriorizează. Este cunoscut faptul că ea trăieşte la intensitate maximă fiecare meci pe care îl dispută fiul ei, în special cele cu o importanţă aparte.
https://i.eurosport.com/2021/09/09/3215819.png
Pentru a nu-i face rău, chiar Ronaldo i-a "interzis" să se mai uite la meciurile în care evoluează, mai ales la cele "importante", cum ar fi duelurile din Champions League sau cu echipele puternice din campionatele în care a evoluat portughezul.
Ronaldo a precizat faptul că mama sa a leşinat de două ori pe stadion din cauza emoţiilor şi ca şi-a pus prietenii să aibă grijă de ea în timpul meciurilor.
"Nu mai are voie să urmărească meciurile mari. I-am zis deja 'ascultă-mă, deja am rămas fără tată, nu vreau să-mi pierd și mama. Îmi pun prietenii să stea cu ea și se apucă să se plimbe prin casă.
A leșinat de două ori pe stadion. Se emoționează foarte tare, chiar nu înțeleg de ce. Așa că nu-i mai dau voie să se uite la meciurile importante", preciza Ronaldo într-un interviu după revenirea la United.
Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
ACUM 17 ORE
Premier League
Christian Eriksen negociază cu un club din Premier League! Ce echipă l-a ofertat pe mijlocașul danez
ACUM O ZI