Articol scris de Andrei Nicolae
Manchester United a exlcus posibilitatea de a-l aduce pe tehnicianul italian la echipă, după ce au realizat că stilul său precis și meticulos de a antrena nu s-ar potrivi jucătorilor de pe Old Traffor. Conte, câștigător al trofeului Premier League cu Chelsea în 2017, nu își găsise vreo echipă în perioada în care rezultatele lui Solskjaer nu erau strălucite la United, însă nu a primit vreo ofertă din partea englezilor.
United l-a dat afară pe norvegian la sfârșitul lui noiembrie și l-a înlocuit cu Ralf Rangnick, care ocupă funcția de interimar, însă conducerea "diavolilor roșii" s-a gândit și la tehnicianul italian până la luarea deciziei finale. Surse din cadrul clublui au declarat pentru Sportsmail că Antonio Conte este un antrenor foarte bun, însă cerințele sale față de jucători ar fi fost nepotrivite pentru băieții de la United: "În cazul în care Conte îi cere unui jucător să facă șase lucruri, atunci vrea să le vadă făcute imediat. El vrea să programeze jucătorii până la cele mai minuțioase detalii. Nu eram siguri că ar fi fost omul potrivit pentru noi."
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Citește și:

Manchester United duce lipsă de lideri

Rangnick se află de șase partide pe banca lui United și încă nu a adus vreo evoluție vizibilă în jocul echipei, ultimul meci fiind pierdut în fața lui Wolverhampton în campionat. Englezii au încredere în neamț, care va primi cu siguranță un rol de consultant al echipei pe doi ani, chiar dacă rezultatele din teren nu vor fi benefice.
Conducerea lui United a afirmat că echipa nu are lideri în prezent și este un aspect de care vor să se ocupe în următoarea perioadă de mercato, și anume cea din vară. Gruparea engleză poartă discuții cu fostul antrenor de la Tottenham, Mauricio Pochettino, iar Erik Ten Hag și Brendan Rodgers se află și ei pe lista unor posibili candidați pentru preluarea postului de antrenor din vară.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27