Kieran Trippier este jucătorul lui Newcastle. Fostul fundaș al lui Atletico Madrid a fost prezentat astăzi și este primul transfer care arată că noua conducere a lui Newcastle are planuri mari de viitor. Până atunci, echipa trebuie să se salveze de la retrogradare, iar mutarea lui Trippier a pus semne de întrebare și în legătură cu prezența fundașului englez la Campionatul Mondial de la finalul acestui an.
Trippier a semnat pe doi ani și jumătate cu Newcastle, echipă care a plătit 15 milioane de euro pentru transferul său campioanei din La Liga. Eddie Howe, antrenorul lui Newcastle, a avut o influență majoră în decizia luată de fundașul englez:
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 4 ORE
"A avut încredere în mine pentru a doua oară. Am un respect uriaș pentru antrenor. M-a luat de la Manchester City la Burnley. Știu ce cere la antrenamente și pe teren. Voi munci din greu și îmi voi ajuta coechipierii să obținem rezultate pozitive și să urcăm în clasament.
Era foarte încântat că o să vin la Newcastle. Cel mai important este să fim uniți până la finalul sezonului. Fiecare meci va fi o finală, o bătălie. Ambiția noastră este să rămânem în Premier League.
Atletico? A fost o experiență grozavă. Mă bucur că am fost acolo. Sunt bucuros că am câștigat La Liga. Am rămas cu multe amintiri frumoase de acolo. Un club nemaipomenit, cu oameni foarte buni.
Sunt un jucător mult mai bun decât atunci când am plecat de la Tottenham. Diego Simeone este un antrenor foarte bun. M-a ajutat foarte mult pe plan defensiv", a declarat Trippier, după ce a semnat cu Newcastle.

Trippier nu crede că va pierde echipa națională după transferul la Newcastle

Odată cu transferul la Newcastle s-au pus multe semne de întrebare în Anglia despre locul lui Trippier în echipa lui Gareth Southgate. Cu toate acestea, fundașul englez, care a și purtat banderola de căpitan la finalul anului trecut pentru naționala Angliei, nu crede că va avea probleme din acest punct de vedere.
"Orice oportunitate de a îmi reprezenta țara este o onoare, iar faptul că m-am transferat la Newcastle nu schimbă cu nimic această situație. Vreau să am prestații bune pentru echipa mea și să îi arăt lui Gareth Southgate că încă joc la cel mai înalt nivel.
Mă lupt cu 3-4 fundași buni. Cel mai important este să joc bine pentru echipa mea și, cine știe, poate și la nivel internațional", a mai spus Kieran Trippier.
15 milioane de euro a plătit Newcastle pentru transferul lui Kieran Trippier de la Atletico Madrid.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 8 ORE
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM O ZI