Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul pentru care un tânăr s-a legat de stâlpul porții la partida Everton – Newcastle

Andrei Nicolae

Publicat 17/03/2022 la 23:47 GMT+2

Partida restanță dintre Everton – Newcastle din Premier League a fost marcată de un moment șocant la începutul părții secunde. Un tânăr suporter al gazdelor s-a legat de bară, în semn de protest împotriva guvernului britanic.

A protester attaches himself to the goal post during the Premier League football match between Everton and Newcastle United

Credit imagine: Getty Images

Fotbalul din Premier League și chiar din întreaga lume a avut parte de un moment absolut șocant la partida de joi seara dintre Everton și Newcastle. Un protestatar s-a legat de un stâlp al porții apărate în acel moment de Asmir Begovic (Everton).
Tânărul fan a protestat împotriva noilor câmpuri petroliere din Marea Nordului, înainte de a fi preluat de poliție. Jocul a fost întrerupt câteva minute.
A steward reacts after a protester ties himself to a goalpost during the Premier League match between Everton and Newcastle United

Motivul pentru care un tânăr s-a legat de stâlpul porții la partida Everton – Newcastle

Incidentul s-a petrecut la câteva minute de la începutul părții secunde. Tânărul suporter s-a legat de stâlpul porții și a fost nevoie de câteva minute bune până când acesta a fost dezlegat. Aproape 10 persoane au intervenit pentru a tăia legătura de plastic cu care protestatarul s-a legat, fiind adus inclus un instrument de tăiat metale.
Jocul s-a reluat după aproximativ 7-8 minute de pauză. După ce a fost dezlegat de bară, tânărul a fost preluat de poliție și stewarzi. Nu însă fără "luptă", motiv pentru care a fost luat pe sus. În timp ce încerca să scape, un alt suporter al lui Everton a intrat pe teren.
picture

Scene șocante în Premier League! Un fan al lui Everton s-a legat de bară!

Potrivit Sky Sports, fanul în vârstă de 21 de ani a protest împotriva guvernului britanic, în numele unui grup numit Just Stop Oil, care este îngrijorat de noile câmpuri petroliere din Marea Nordului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo