Fotbalul din Premier League și chiar din întreaga lume a avut parte de un moment absolut șocant la partida de joi seara dintre Everton și Newcastle. Un protestatar s-a legat de un stâlp al porții apărate în acel moment de Asmir Begovic (Everton).
Tânărul fan a protestat împotriva noilor câmpuri petroliere din Marea Nordului, înainte de a fi preluat de poliție. Jocul a fost întrerupt câteva minute.
https://i.eurosport.com/2022/03/17/3339625.jpg
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
21/05/2022 LA 08:45

Motivul pentru care un tânăr s-a legat de stâlpul porții la partida Everton – Newcastle

Incidentul s-a petrecut la câteva minute de la începutul părții secunde. Tânărul suporter s-a legat de stâlpul porții și a fost nevoie de câteva minute bune până când acesta a fost dezlegat. Aproape 10 persoane au intervenit pentru a tăia legătura de plastic cu care protestatarul s-a legat, fiind adus inclus un instrument de tăiat metale.
Jocul s-a reluat după aproximativ 7-8 minute de pauză. După ce a fost dezlegat de bară, tânărul a fost preluat de poliție și stewarzi. Nu însă fără "luptă", motiv pentru care a fost luat pe sus. În timp ce încerca să scape, un alt suporter al lui Everton a intrat pe teren.

Scene șocante în Premier League! Un fan al lui Everton s-a legat de bară!

Potrivit Sky Sports, fanul în vârstă de 21 de ani a protest împotriva guvernului britanic, în numele unui grup numit Just Stop Oil, care este îngrijorat de noile câmpuri petroliere din Marea Nordului.
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
20/05/2022 LA 04:42
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21