Fostul jucător al lui Manchester City a semnat un contract pe cinci ani, în valoare de aproximativ 354 de mii de euro pe săptămână. Sterling devine astfel primul transfer al lui Chelsea din era Todd Boehly, după ce americanii au plătit 59 de milioane de euro pentru aducerea atacantului englez.
Mason Mount, unul dintre cei mai importanți jucători din echipa lui Thomas Tuchel, a vorbit pentru Sky Sports News despre noul său coleg, alături de care a lucrat la echipa națională: "Jucător de top. Evident un jucător cu experiență și un profesionist de primă clasă. Am avut norocul să joc alături de el în ultimii ani la Anglia, unde a fost căpitan de câteva ori.
Premier League
Guardiola, uimit de Haaland după debutul în Premier League! "Acum o săptămână nici nu se adaptase"
ACUM 15 ORE
Este cineva care a fost acolo pentru mult timp. Este un jucător de top și am învățat multe de la el în ultimii ani. Venind la noi, o să ne ridice nivelul și mai sus. Este evident cineva care aspiră către un nivel înalt și către victorii. Vrem acești jucători în jurul grupului și vrem să luptăm pentru asta. Sunt foarte entuziasmat să îl văd și că este aici", a precizat Mount, citat de mirror.co.uk.
Citește și:

Sterling, noul lider din vestiarul lui Chelsea?

Jucătorul de 23 de ani al "albaștrilor" a vorbit și despre impactul pe care îl poate avea Sterling în vestiarul noii sale echipie. Chelsea s-a despărțit în această vară de Antonio Rudiger și de Andreas Christensen, iar Mount știe că noua lor achiziție poate lua un rol de lider în echipa lui Tuchel:
"Evident, am pierdut câțiva care sunt lideri. El vine și va fi cu siguranță cineva care va conduce și care va fi o prezență mare și o personalitate în grup. Să sperăm că putem să câștigăm niște lucruri împreună."
Sterling poate debuta în tricoul lui Chelsea în turneul de pregătire în cadrul cărui echipa lui Tuchel le va întâlni pe Club America, Charlotte, Arsenal și Udinese.
Premier League
Erling Haaland, încântat după debutul în Premier League: "E un moment important pentru mine"
ACUM 16 ORE
Premier League
Haaland, debut perfect în Premier League, în victoria lui Manchester City pe terenul lui West Ham
ACUM 18 ORE