Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €

Nicu Savin

Publicat 04/05/2022 la 21:59 GMT+3

Manchester United va intra într-o nouă eră odată cu venirea lui Erik Ten Hag pe bancă, iar mulți jucători vor părăsi Old Trafford la vară. Aaron Wan-Bissaka va fi cel mai probabil printre ei, iar presa engleză scrie că AS Roma și Atletico Madrid sunt interesate de fundașul dreapta de 24 de ani.

Aaron Wan-Bissaka și Bruno Fernandes au fost motoarele lui Manchester United în succesul istoric, 9-0 cu Southampton

Credit imagine: Getty Images

Erik Ten Hag își propune să schimbe din temelii Manchester United, iar olandezul va renunța la o parte dintre actualii jucători ai "diavolilor". Presa engleză susține că Aaron Wan-Bissaka are zilele numărate pe Old Trafford, evoluțiile sale fiind tot mai slabe în ultima vreme.
Ten Hag are o filosofie de joc bazată în special pe atac, iar acest lucru presupune o contribuție masivă în ofensivă a fundașilor laterali, capitol la care Wan-Bissaka nu excelează. Astfel, United este dispusă să accepte oferte pentru jucătorul de 24 de ani, pe care a plătit 55 de milioane de € în 2019.
Jurnaliștii din Anglia au speculat că Wan-Bissaka se va întoarce la Crystal Palace, echipa lui Vieira fiind în căutarea unui jucător de profilul său. Londonezii ar prefera însă doar un împrumut, în timp ce United vrea să-l vândă definitiv, astfel că negocierile sunt oprite momentan.
Citește și:

Mourinho și Simeone, interesați de transferul lui Aaron Wan-Bissaka

Englezul cu origini congoleze ar putea ajunge totuși la un club cu pretenții mai mari decât Palace. Teamtalk.com anunță că Jose Mourinho este foarte interesat de transferul său la Roma. Portughezul îl cunoaște foarte bine din perioada în care a antrenat în Premier League și îl consideră o variantă ideală pentru flancul drept din defensiva Romei.
În acest sezon, Maitland-Niles nu a reușit să convingă în Serie A, iar Mourinho s-a bazat în special pe Rick Karsdorp. Olandezul are însă mari lacune în plan defensiv, iar Mourinho vrea un jucător mai puternic la acest aspect. Dacă va ajunge pe Olimpico, Wan-Bissaka ar fi al 3-lea jucător transferat pe axa Man United - AS Roma în ultimii ani, după Chris Smalling și Henrikh Mkhitaryan.
Sursa citată scrie că formația capitolină are concurență serioasă în cursa pentru Wan-Bissaka. Diego Simeone vrea neapărat un fundaș dreapta, iar englezul îndeplinește toate condițiile pentru a se integra în jocul impus de argentinian la Atletico. Puternic în apărare, Wan-Bissaka ar crea o concurență serioasă pentru Sime Vrsaljko, singurul fundaș dreapta de meserie din lotul "saltelarilor".
Marea păroblemă pentru Roma și Atletico vor fi legate de salariul jucătorului. Wan-Bissaka mai are contract cu United până în 2024, cu opțiunea de prelungire pe încă un an, iar salariul său este cu siguranță unul consistent, pe care e puțin probabil ca vreuna dintre cele două pretendente i l-ar putea oferi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo