Harry Maguire are un sezon de coșmar la Manchester United. El și-a atras multe critici în urma evoluțiilor sale din acest sezon. După meciul de sâmbătă de la Everton, în care a deviat nefericit mingea în propria poartă la șutul lui Gordon (scor final 0-1), fundașul naționalei Angliei a intrat și în colimatorul lui Nemanja Vidic, o legendă a clubului.

United, adio Liga Campionilor. Ronaldo, dat "dispărut" în meciul cu Everton

Sârbul, cu 300 de apariții pentru Man United în timpul unei perioade pline de trofee sub conducerea lui Sir Alex Ferguson, consideră că depinde doar de Ralf Rangnick să renunțe la Harry Maguire pentru anumite jocuri, pentru a-i readuce încrederea.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 2 ORE
Fostul fundaș Vidic îl îndeamnă pe Ralf Rangnick să-l lase pe bancă pe Maguire în jocurile mai grele.

Nemanja Vidic a vorbit despre situașia lui Harry Maguire

"Fiecare jucător are probleme cu forma sportivă la un moment dat în cariera lui. Și eu am trecut prin asta și este clar că și Maguire nu are cel mai bun sezon. El trebuie să se simtă din nou puternic în teren, nu așa cum arată acum. Este dificil să joci bine când ești sub atât de multă presiune, pentru că oamenii așteaptă să faci o greșeală.", a comentat Vidic pentru The Athletic. Fostul fundaș al echipei Manchester United a sugerat că Maguire ar trebui să joace în meciuri mai ușoare în următoarea perioadă.
Evoluțiile lui Maguire a atras și criticile fanilor. Unii au cerut chiar să-i fie retrasă banderola de căpitan al echipei. Atât Solskjaer, cât și managerul interimar Ralf Rangnick au rezistat însă impulsului de a-i preda banderola lui Cristiano Ronaldo.
În ciuda faptului că este criticat constant în ultima vreme, Maguire are o cotă importantă, din moment ce clubul a plătit 80 de milioane de lire sterline pentru transferul lui de la Leicester. Mai mult, a fost inclus în echipa ideală a turneului Euro 2020.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 4 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 6 ORE