Articol scris de Andrei Nicolae
Clubul spaniol vrea să scape de salariul foarte mare al francezului, de 261 de mii de euro pe săptămână, iar Newcastle este dispusă să își asume acest risc în ciuda accidentărilor recente și a ritmului de joc scăzut al fundașului. Newcastle dorește să ofere o sumă de 20 de milioane de euro pentru jucătorul catalanilor, conform Daily Mail.
Samuel Umtiti, piesă importantă în echipa Franței care a câștigat Campionatul Mondial, a fost măcinat de accidentări în ultimul sezon și nu a fost folosit regulat de către Ronald Koeman. Situația nu s-a schimbat nici după instalarea lui Xavi pe banca tehnică, iar clubul dorește să elibereze spațiu din punct de vedere financiar și să îl vândă pe francez chiar în perioada de mercato din iarnă.
Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01
Umtiti a fost în trecut asociat cu o mutare către granzii londonezi din Premier League, Chelsea și Arsenal, însă nu s-a concretizat nimic deoarece cluburile au fost date înapoi de lipsa meciurilor a fundașului. Interesul din Anglia pentru Umtiti s-a mutat în partea de nord-est în prezent.
Citește și:

Newcastle are mari probleme de lot

Managerul Eddie Howe caută primele transferuri după preluarea clubului de către conducătorii din Arabia Saudită, în speranța salvării clubului de la retrogradare. După egalul cu Manchester United de ieri, Newcastle se află la două puncte de linia de plutire și ocupă în prezent locul 19 în Premier League.

Premier League | Newcastle și Manchester United, remiză în ultimul meci din etapa de Boxing Day

Antrenorul lui Newcastle a declarat că echipa sa este foarte aproape de a nu avea 14 jucători eligibili pentru meciul de joi în fața lui Everton. Un focar de covid și meciul greu cu United de ieri îl face pe managerul de pe St. James’ Park să aibă dubii cu privire la desfășurarea partidei din etapa următoare: "Cred că ne trebuie 13 jucători de câmp și un portar pentru un meci. O să fim foarte aproape de acel număr. Avem un lot subțire și este un moment greu pentru noi. Băieții au dat tot, dar avem foarte puțini jucători."
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Liga
Vedetele Barcelonei au clauze uriașe de reziliere! Cifrele, dezvăluite de jurnaliștii din Spania
27/04/2022 LA 12:23
Fotbal
5 fundași accidentați pentru Barcelona, înainte de super-derbyul cu Atletico Madrid
04/02/2022 LA 09:46