Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Newcastle ar putea fi o mină de aur pentru Barcelona! "Coțofenele" oferă o sumă uriașă pentru Umtiti

Nicu Savin

Publicat 28/12/2021 la 14:16 GMT+2

Newcastle se află într-un moment critic în campionat și se luptă pentru evadarea din zona retrogradării. Trupa de pe St. James’ Park are nevoie de întăriri, iar primul jucător vizat de englezi este Samuel Umtiti, fundașul central al Barcelonei.

Samuel Umtiti avec le FC Barcelone, 2021

Credit imagine: Imago

Articol scris de Andrei Nicolae
Clubul spaniol vrea să scape de salariul foarte mare al francezului, de 261 de mii de euro pe săptămână, iar Newcastle este dispusă să își asume acest risc în ciuda accidentărilor recente și a ritmului de joc scăzut al fundașului. Newcastle dorește să ofere o sumă de 20 de milioane de euro pentru jucătorul catalanilor, conform Daily Mail.
Samuel Umtiti, piesă importantă în echipa Franței care a câștigat Campionatul Mondial, a fost măcinat de accidentări în ultimul sezon și nu a fost folosit regulat de către Ronald Koeman. Situația nu s-a schimbat nici după instalarea lui Xavi pe banca tehnică, iar clubul dorește să elibereze spațiu din punct de vedere financiar și să îl vândă pe francez chiar în perioada de mercato din iarnă.
Umtiti a fost în trecut asociat cu o mutare către granzii londonezi din Premier League, Chelsea și Arsenal, însă nu s-a concretizat nimic deoarece cluburile au fost date înapoi de lipsa meciurilor a fundașului. Interesul din Anglia pentru Umtiti s-a mutat în partea de nord-est în prezent.
Citește și:

Newcastle are mari probleme de lot

Managerul Eddie Howe caută primele transferuri după preluarea clubului de către conducătorii din Arabia Saudită, în speranța salvării clubului de la retrogradare. După egalul cu Manchester United de ieri, Newcastle se află la două puncte de linia de plutire și ocupă în prezent locul 19 în Premier League.
picture

Premier League | Newcastle și Manchester United, remiză în ultimul meci din etapa de Boxing Day

Antrenorul lui Newcastle a declarat că echipa sa este foarte aproape de a nu avea 14 jucători eligibili pentru meciul de joi în fața lui Everton. Un focar de covid și meciul greu cu United de ieri îl face pe managerul de pe St. James’ Park să aibă dubii cu privire la desfășurarea partidei din etapa următoare: "Cred că ne trebuie 13 jucători de câmp și un portar pentru un meci. O să fim foarte aproape de acel număr. Avem un lot subțire și este un moment greu pentru noi. Băieții au dat tot, dar avem foarte puțini jucători."
Program Premier League 28,29, 30 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo