Newcastle este aproape de a realiza al doilea transfer al iernii. Echipa lui Eddie Howe se întărește de la echipele cu care se luptă pentru evitarea retrogradării. 25 de milioane sterline este clauza de reziliere a lui Chris Wood de la Burnley, clauză care urmează să fie activată de Newcastle.
Potrivit Daily Mail, atacantul de 30 de ani din Noua Zeelandă urmează să efectueze zilele următoare vizita medicală, iar Eddie Howe speră să îl aibă disponibil pentru partida de pe teren propriu cu Watford.
Astfel, Chris Wood va deveni al doilea transfer al lui Newcastle din această iarnă, după ce "coțofenele" l-au achiziționat săptămâna trecută pe Kierran Trippier de la campioana Spaniei, Atletico Madrid, pentru 12 milioane de euro.
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 13 ORE

Sean Dyce, antrenorul lui Burnley, șocat de plecarea lui Wood la Newcastle

Potrivit sursei mai sus menționate, antrenorul lui Burnley, Sean Dyce, este șocat de faptul că va pierde un jucător important chiar în dauna unei echipe cu care se luptă pentru evitarea retrogradării. Mai mult de atât, după plecarea lui Wood la Newcastle, Burnley va fi descoperită, deoarece nu are în acest moment o soluție de rezervă.
Newcastle avea mare nevoie de un atacant, după ce l-a pierdut pe Callum Wilson în luna decembrie. Atacantul englez s-a accidentat la gambă și va fi indisponibil pentru aproximativ două luni.
Wood a ajuns la Burnley în 2017, după ce echipa de pe Turf Moor a plătit 15 milioane de lire sterline celor de la Leeds United. În 165 de apariții în tricoul lui Burnley, Wood a marcat 53 de goluri. În acest sezon, neozeelandezul nu a fost la fel de eficient, reușind să marcheze doar trei goluri.
https://i.eurosport.com/2020/01/22/2759337.jpg
Lupta pentru evitarea retrogradării din acest sezon din Premier League va fi foarte interesantă. Burnley și Newcastle se află pe locurile 18, respectiv 19, ambele cu câte 11 puncte. Burnley se poate desprinde însă de Newcastle, deoarece are două partide disputate mai puțin. Etapa următoare, Burnley va juca pe teren propriu cu Leicester, în timp ce Newcastle va primi vizita lui Watford, o altă echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 17 ORE
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 21 ORE