Newcastle United a dezvăluit în urmă cu doar câteva zile noul echipament pentru sezonul 2022/23 - și, deși ținuta este nouă, contractul de sponsorizare de lungă durată al clubului cu Fun88 rămâne în picioare, cel puțin pentru moment. Până acum s-a speculat că Newcastle va schimba contractul pentru echipamentul principal în această vară pentru a spori și mai mult puterea de cumpărare a clublui.
Cu toate acestea, obligațiile contractuale cu firma chineză de pariuri Fun88 au împiedicat acest lucru - iar sponsorul va rămâne înfățișat pe faimosul tricou alb-negru al clubului, care, în pozele de lansare, este modelat de jucători precum Bruno Guimaraes și Kieran Trippier. Fun88 a semnat pentru prima dată un contract de sponsorizare pe trei ani cu clubul de pe St. James Park în 2017, când directorul general Lee Charnley a mers în China pentru a semna contractul. Acesta a fost prelungit din nou în 2020, dar noua conducere vrea să scape de vechiul sponsor și să aducă un nume mult mai mare, care să atragă atenția.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Neymar la Newcastle, un vis interzis? Un fost internațional brazilian nu crede că starul s-ar adapta
ACUM O ORĂ

Newcastle vrea un nou sponsor pentru echipament

Fondul saudit nu poate sponsoriza echipamentul din cauza noilor reglementări din Premier League, dar "coțofenele" speră să găsească un sponsor mai profitabil. Newcastle continuă să crească, iar în așteptarea următoarelor mutări de pe piața transferurilor din vară, echipa engleză a început deja să atragă noi sponsori pentru echipament. Este, fără îndoială, o altă operațiune cheie cu care se va confrunta clubul, care își încheie contractul cu FUN88 în sezonul următor.
După cum a anunțat inews, compania chineză va fi sponsorul principal al clubului până în vara anului 2023. Până atunci, Newcastle ar trebui să fi găsit un nou sponsor, iar previziunile sunt foarte pozitive după achiziționarea clubului de către saudiți. Astfel, Newcastle speră să încheie un acord mai profitabil decât cel raportat de FUN88 din sezonul 2023-24. Cu toate acestea, nu vor putea conta pe proprietarii lor pentru a le sponsoriza din cauza unui regulament recent al Premier League, care a fost introdus tocmai de Newcastle.
De aceea, în ciuda faptului că s-a speculat mult pe marginea unei posibile sponsorizări cu o mare companie saudită, precum Aramco sau Saudi Airways, Premier League anulează această posibilitate. În ciuda acestei piedici, șefii lui Newcastle sunt încrezători că noul proiect sportiv și economic va ajuta la găsirea unui mare sponsor pentru echipament.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
18/05/2022 LA 15:29