Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Newcastle nu a renunțat la ideea demiterii lui Bruce! Ultimul nume apărut pe lista înlocuitorilor

Nicu Savin

Publicat 19/10/2021 la 15:15 GMT+3

Newcastle l-a confirmat pe Steve Bruce în funcția de antrenor, dar este doar o chestiune de timp până când acesta va fi înlocuit. Presa engleză anunță că Wayne Rooney este ultimul nume apărut pe lista noilor șefi de la Newcastle, iar legenda lui Manchester United ar fi gata să accepte o eventuală ofertă.

Trainer von Newcastle United: Steve Bruce

Credit imagine: SID

Newcastle se află într-o situație disperată din punct de vedere sportiv, fiind penultima în Premier League, chiar dacă achiziționarea clubului de către consorțiul de investiții din Arabia Saudită crează premisele ca echipa de pe St.James Park să devină o forță în Premier League.
Primul oboectiv al "coțofenelor" este evitarea retrogradării în acest sezon, iar noii conducători sunt convinși că schimbarea lui Steve Bruce este imperios necesară pentru ca lucururile să se îmbunătățească. Deși actualul manager a fost recent confirmat în funcție, acest lucru s-a întâmplat doar pentru că nu s-a găsit deocamdată un înlocuitor, iar înfrângerea din ultima etapă de campionat a întărit convingerea că e nevoie de o schimbare. De altfel, Bruce e însuși convins că va fi în curând schimbat și așteaptă ca decizia să-i fie adusă la cunoștință.
picture

Rezumatul meciului Newcastle – Tottenham, încheiat cu victoria lui Spurs, 3-2

Șefii lui Newcastle și-ar dori un nume mare pe bancă, dar e greu de crezut că un tehnician cu performanțe mărețe ar accepta acum o ofertă, astfel că problema se acutizează. Ca atare, noua conducere este dispusă să apeleze și la un manager fără performanțe extraordinare, dar care să aibă totuși un nume cu greutate.
Citește și:

Wayne Rooney, ultimul antrenor apărut pe lista lui Newcastle

Conform presei din Albion, ultima variantă apărută este Wayne Rooney, care în prezent antrenează în Championship, la Derby County. Conform Daily Mail, fostul atacant ar fi dispus să accepte o ofertă de la Newcastle, munca sa de la actuala echipă fiind îngreunată de situația financiară dezastruoasă, care a adus și o depunctare în acest sezon.
Rooney este conștient că pătrunderea în Premier League este dificilă, chiar și pentru un personaj cu numele său, astfel că o ofertă de la Newcastle ar fi o oportunitate de neratat. Rooney a făcut minuni pe banca lui Derby, reușind să salveze echipa de la retrogradarea în Liga a 3-a în sezonul trecut, iar capacitatea demonstrată de a scoate echipe din astfel de situații este exact ceea ce are nevoie Newcastle în momentul de față.
Unai Emery, Steven Gerrard și Paulo Fonseca sunt antrenorii luați în calcul momentan de șefii lui Newcastle, asta după ce nume ca Antonio Conte sau Zinedine Zidane s-au dovedit a fi imposibil de adus. Dintre cei 3 pretendenți, doar ultimul nu are echipă, și are teoretic cele mai mare șanse, deoarece e greu de crezut că Emery sau Gerrard vor lăsa baltă proiectele în care sunt angrenați la Villarreal sau Glasgow Rangers pentru a prelua o echipă cu care ar putea retrograda, fie ea și una care a devenit foarte bogată peste noapte.
Așadar, Newcastle caută în continuare cea mai bună variantă pentru schimbarea lui Steve Bruce și cât de curând am putea avea parte de o surpriză, prin numirea lui Wayne Rooney pe banca tehnică a "coțofenelor".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo