Newcastle este de acord să plătească aproximativ 25 de milioane de euro echipei Arsenal, pentru a-și asigura definitiv serviciile mijlocașului Joe Willock. În vârstă de 21 de ani, fotbalistul a fost împrumutat în a doua jumătate a sezonului trecut pe St. James Park.
Jucătorul a impresionat în tricoul celor de la Newcastle, reușind să marcheze 8 goluri în 14 partide. De altfel, Willock a fost determinat în salvarea echipei de la retrogradare. Golurile lui au venit într-un moment în care "coțofenele" se aflau în mare dificultate. El a stabilit și un record, devenind cel mai tânăr jucător care a înscris în șapte jocuri consecutive.

Cu banii obținuți pe Joe Willock, cresc șansele echipei Arsenal să-l transfere pe James Maddison

Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23
Transferul încă nu este finalizat, dar Newcastle este dornică să finalizeze afacerea la timp, astfel încât Willock să fie disponibil pentru meciul de deschidere al sezonului de duminică, împotriva echipei West Ham. Mijlocașul a revenit deocamdată la Arsenal, dar el a fost lăsat în afara lotului la amicalul Tottenham – Arsenal (1-0), desfășurat ieri. "Vom explica motivele când vom putea", a fost explicația managerului "tunarilor", Mikel Arteta.
https://i.eurosport.com/2021/02/21/2999722.jpg
Un transfer al lui Joe Willock la Newcastle ar spori șansele echipei Arsenal de a-l transfera pe James Maddison de la Leicester în această vară, pentru că Arteta ar dispune de fonduri noi.
Deocamdată, londonezii întâmpină dificultăți în ceea ce privește achiziția lui Mdadison, având în vedere că fotbalistul are o cotă foarte bună, iar taxa de transfer solicitată este destul de ridicată. În plus, Arsenal a cheltuit deja 50 de milioane de lire sterline pe semnarea fundașului Ben White de la Brighton.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
IERI LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34