Articol scris de Viviana Moraru
Pogba poate semna gratis în vară cu orice echipă, fapt ce l-a pus în vizorul a două echipe din campionatul Angliei, Newcastle și Aston Villa. Mijlocașul francez a venit pe Old Trafford în 2016, fiind transferat de la Juventus în schimbul sumei de peste 100 de milioane de euro. După 6 sezoane petrecute la United, Pogba este pregătit să plece, mărturisindu-și dezamăgirea față de timpul petrecut în Anglia. Diavolii vor termina încă un sezon fără trofeu câștigat, după ce au fost eliminați din Champions League de către Atletico Madrid.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 2 ORE
Potrivit presei din Anglia, rivalele din Premier League ale lui Manchester United, Newcastle și Aston Villa, țintesc să-i obțină semnătura gratis lui Paul Pogba, la sfârșitul sezonului. Noii proprietari ai clubului Newcastle sunt dispuși să-i îndeplinească cerințele salariale uriașe ale lui Pogba, în timp ce Steven Gerrard reprezintă un atu pentru Villa. Pe lângă cluburile din Premier League, alte formații europene mari sunt pe urmele lui Pogba. Juventus, Real Madrid și PSG și-au exprimat și ele interesul față de mijlocașul francez, campion mondial în 2018.

Pogba a suferit de depresie când era antrenat de Mourinho

Paul Pogba a declarat despre cariera sa pe Old Trafford că nu a fost una satisfăcătoare: ''Ultimele cinci sezoane nu m-au satisfăcut, deloc. Anul acesta este mort, nu am câștigat nimic. Chiar dacă e vorba de Man. United sau de alt club, vreau să câștig trofee.''
Mijlocașul francez a declarat chiar că s-a simțit depresiv în perioada în care Jose Mourinho era antrenorul lui Manchester United: ''A început totul când eram cu Jose Mourinho în Manchester. Îți pui singur întrebări, te întrebi dacă ești de vină, pentru că nu ai experimentat aceste momente în viața ta. Dacă faci bani, trebuie să fii mereu fericit? Viața nu e așa'', a mărturist Pogba într-un interviu.
Până la plecarea sa din vară, Paul Pogba este în cursa pentru un loc de Champions League, cu United. În acest moment, ''diavolii'' se află pe locul 6, cu 50 de puncte, la 3 lungimi distanță față de ocupanta locului 4, Arsenal, care are și o partidă în minus față de United.
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 14 ORE
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 14 ORE