Articol scris de Andrei Nicolae
Clubul antrenat de Eddie Howe se luptă în prezent pentru menținerea în prima ligă engleză, iar rezultatele recente îl avantajează în cursa pentru evitarea retrogradării. Șefii clubului vor avea o întâlnire la finalul lunii, în cadrul căreia vor vorbi despre posturile care au nevoie de mai mulți jucători.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Conform Daily Mail, Arrizabalaga și Henderson sunt principalele nume vehiculate de englezi, însă Bernd Leno și Sam Johnstone se află și ei pe lista lui Newcastle. Echipa de pe St. James’ Park a încercat să îl obțină pe Henderson din iarnă, sub formă de împrumut, însă Manchester United l-a cerut pe Dubravka în schimbul portarului englez. Oferta făcută de "diavoli" nu a fost acceptată de goalkeeper-ul slovac, care nu a vrut să devină rezerva lui De Gea.
Henderson își dorește să plece de pe Old Trafford, după ce s-a aflat în umbra lui De Gea de-a lungul întregului sezon. Newcastle are suficienți bani pentru a plăti un eventual transfer al portarului englez, însă cerințele financiare ale conducerii din Manchester pot împiedica planurile "coțofenelor".
Kepa Arrizabalaga poate ajunge și el pe St James’ Park, însă sub formă de împrumut. Truparea din Newcastle upon Tyne știe că echipa lui Thomas Tuchel va dori să își recupereze o mare parte din suma de 85 de milioane de euro, pe care a dat-o pentru transferul ibericului. Contractul lui Kepa expiră în 2025.
Citește și:

Newcastle, pe urmele unor mijlocași și atacanți

Clubul din Premier League vrea să își crească valoarea și în compartimentele mediane și ofensive. Kalvin Phillips, Yves Bissouma, Moussa Diaby sau Brennan Johnson sunt numele apărute pe lista de transferuri a echipei lui Eddie Howe.
Ședința care va avea loc la finalul lunii va fi importantă în definitivarea țintelor pe care "coțofenele" le vor targeta la finalul sezonului.
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
IERI LA 15:29
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
17/05/2022 LA 08:03