Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar, aproape de transferul visat! La ce club din Premier League ar putea ajunge în 2022

Bianca Dumitru

Publicat 22/11/2021 la 13:41 GMT+2

Neymar nu trece prin cel mai bun sezon al carierei sale, fiind destul de criticat în acest an la PSG din cauza prestațiilor sale și a formei fizice în care se află. Brazilianul ar putea prinde, însă, în 2022 transferul în Premier League, campionat în care și-a dorit mereu să joace.

Neymar Jr of Paris Saint-Germain looks on during the Ligue 1 Uber Eats match between Marseille and Paris Saint Germain at Orange Velodrome on October 24, 2021 in Marseille, France

Credit imagine: Getty Images

Neymar nu este în cea mai bună formă a carierei sale, având prestații slabe pentru care a fost criticat în acest sezon atât în presa din Franța, cât și în Brazilia. Fotbalistul ar putea prinde, însă, în vara anului viitor un transfer important, în Premier League, campionat în care a dezvăluit încă din 2018 că își dorește să ajungă să evolueze.
Potrivit jurnaliștilor de la El Nacional, brazilianul ar fi o variantă pentru Manchester United, care este în căutarea unui jucător în jurul căruia să poată fi realizat un proiect de viitor. Englezii și l-ar fi dorit pe Vinicius Jr., însă pare greu de crezut că Real Madrid îi va da drumul fotbalistului care trece printr-o perioadă foarte bună.
În aceste condiții, conform presei din Spania, Neymar are șanse mari să ajungă alături de Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, cei de la Manchester United semnând recent un nou contract de sponsorizare în valoare de 275 de milioane de euro, sumă care ar urma să fie investită în transferuri.

NEYMAR: "VOM CÂȘTIGA FINALA CHAMPIONS LEAGUE CU 3-1"

Neymar a împărțit lumea fotbalului în două. Jumatate dintre fani sunt atrași de stilul său spectaculos de pe teren, dar și din afară, iar ceilalți nu pot înțelege de ce își irosește șansele de a deveni numărul 1 în lume. Un lucru este sigur: Neymar este același pe teren și în afara lui în ceea ce privește curajul de a-și trăi așa cum vrea viața.
Starul lui PSG a acordat un interviu pentru Oh My Goal și a vorbit despre tridentul ofensiv construit cu bani grei de șeici la PSG. Obiectivul parizienilor a fost este și va fi cucerirea Champions League, iar finala pierdută în 2020 i-a ambiționat și mai mult pe miliardarii care conduc echipa.
"Cine marchează în finala Champions League de anul viitor? Lionel Messi, Kylian Mbappe și cu mine! Toți trei! O să câștigăm cu 3-1. Împotriva cui? Nu mă interesează și nu contează", a spus zâmbind Neymar.
Atacantul adus de PSG de la Barcelona cu 222 de milioane de euro a dat verdictul și în cazul Balonului de Aur din acest an: "Cel mai impresionat la antrenamente? Messi. Face ca orice fază să pară o joacă și face fotbalul mai frumos. Cine execută cel mai bine penalty-uri? Asta e grea, dar cred că Messi e un executant excelent", a declarat brazilianul, care a fost chestionat și în privința vieții din afara fotbalului a superstarurilor de la PSG.
"Din punct de vedere al stilului e clar că eu mă îmbrac cel mai bine. Cine nu are gust la haine? Kylian! El are însă cel mai mare succes la fete", a glumit Neymar.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo