Manchester United traversează o perioadă extrem de complicată de câțiva ani. Deși la nivel de lot "diavolii" stau excelent, performanțele cu care fanii erau obișnuiți sunt de domeniul trecutului. Ole Gunnar Solskjaer a fost înlăturat de la cârma echipei acum câteva luni, considerându-se că e principalul vinovat pentru lipsa de rezultate, dar înlocuirea norvegianului cu Ralf Rangnick nu a îmbunătățit prea mult jocul echipei.
Deși la început se zvonea că Rangnick ar putea continua pe bancă și din sezonul viitor dacă echipa va avea un parcurs bun, e tot mai clar că germanul va ocupa din vară doar o funcție în conducerea clubului.
Oficialii grupării de pe Old Trafford sunt în căutarea unui antrenor cu nume, care să readucă gloria de odinioară. Mauricio Pochettino și Erik Ten Hag sunt cele mai vehiculate nume, dar ambii antrenori sunt sub contract, astfel că nimic nu e decis deocamdată.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
IERI LA 10:33
Citește și:

Diego Simeone e omul potrivit pentru Man United, consideră Roy Keane

Roy Keane este unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria lui Manchester United, iar părerile lui sunt întotdeauna importante, mai ales pentru fani. Vorbind despre omul care ar fi indicat să preia echipa din vară, fostul căpitan al "diavolilor" l-a indicat pe Diego Simeone.
Propunerea a venit chiar după meciul dintre Atletico Madrid și Man United, din manșa tur a optimilor Champions League, terminat la egalitate, scor 1-1. În opinia lui Keane, Simeone a demonstrat lucruri mărețe la Atletico și are personalitatea necesară de a conduce un club da talia lui United.
"Poate că Simeone este genul potrivit de antrenor pentru Man United. El are o perioadă dificilă cu Atletico. Poate că aventura sa cu ei a ajuns la final. Mergeți și luați-l pe Simeone. A făcut lucruri grozave. Are o mare personalitate. Știe să gestioneze vestiarul.
Cineva ca el, dacă ar veni în club, ar putea face lucruri bune. Situația de la club poate schimba în curând. Nu cred că totul este nenorocire, încă mai sunt lucruri bune la United, dar trebuie să ai managerul potrivit. Dacă nu ai managerul potrivit, atunci restul se va prăbuși", a spus Roy Keane pentru Mirror.
Simeone are în continuare susținere necondiționată din partea șefilor lui Atletico Madrid, în ciuda unui sezon extrem de slab. Totuși, argentinianul este de 11 ani la clubul din capitala Spaniei și e posibil să-și dorească o nouă provocare. Contractul lui Simeone cu Atletico este valabil până în 2024.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12