Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor

Andrei Nicolae

Actualizat 20/05/2022 la 19:36 GMT+3

Antonio Conte a minimizat îngrijorările despre un virus care ar fi lovit echipa în ultimele zile.

Harry Kane a subordonat-o pe Arsenal în 35 de minute! Atacantul a făcut 2-0 după un corner

Tottenham mai are nevoie de un punct în Premier League, în ultima etapă la Norwich (duminică, ora 18:00), pentru o calificare în Liga Campionilor.
Antonio Conte a spus că planurile pentru ultimul meci al sezonului au fost lovite de un virus, care a afectat mai mulți jucători și oameni din staff-ul tehnic, dar echipa rămâne total concentrată pe meci. Managerul a minimizat însă informațiile despre un focar și a insistat că Harry Kane va fi apt să înfrunte Norwich. Pe rețelele de socializare au început să circule zvonuri că boala a cuprins tabăra lui Conte.
Starea fizică a lui Kane a fost pusă sub semnul întrebării, după ce a evitat o apariție față în față cu mass-mediaca măsură de precauție, pentru că s-ar fi simțit rău.
Când a fost întrebat dacă Harry Kane va fi apt să conducă Spurs spre Liga Campionilor pe Carrow Road, Conte a spus: "Da, cu siguranță, și pentru că în ultimul meci l-am avut pe Deki Kulusevski în aceeași situație. Nu s-a antrenat sâmbătă, dar a fost bine și a jucat cu Burnley (a intrat în repriza a doua). Harry nu vrea să rateze acest tip de joc. Înseamnă foarte mult pentru toată lumea din club."

Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor

Despre zvonurile legate de un focar, managerul italian a declarat:
"Dacă vă amintiți ultimul meci, am avut trei sau patru cazuri de probleme cu stomacul. În această săptămână trebuie să fiu sincer, am avut câteva cazuri, dar am depășit situația. De asemenea, membrii staff-ului nu s-au simțit atât de bine într-una din zile. Nu știu de ce, dar săptămâna trecută și săptămâna aceasta ne-am confruntat cu aceasta situație.
În acest moment, totuși, acest virus este ultima dintre problemele noastre. Suntem aproape de o mare realizare și suntem total concentrați. Situația jucătorilor este aceeași ca la ultimul joc."
Despre forma echipei, Conte a declarat: "Cred că suntem într-un moment bun de formă. Am lucrat și ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Trebuie să fim concentrați. Este tot sezonul în spatele acestui joc și putem ajunge la ceva uimitor pentru noi, deoarece cred că nimeni nu își putea imagina primii patru în acest sezon. Am muncit din greu și acum totul este în mâinile noastre."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo