Fundaşul este încântat de venirea lui Sancho, cu care este coleg şi la naţionala Angliei, iar acesta consideră că mijlocaşul va aduce un mare plus trupei lui Solskjaer în noul sezon. Jadon Sancho a venit la United de la Dortmund contra sumei de 85 de milioane de euro în această vară.
Evoluţiile lui Sancho din Bundelisga l-au impresionat pe Maguire, care consideră că fostul jucător al lui Dortmund va face senzaţie în Premier League.
Premier League
Antonio Conte, mână de fier la Tottenham! Un jucător a dezvăluit ce alimente a interzis italianul
ACUM 16 ORE

Maguire, încrezător în potenţialul lui Sancho: "Un talent excepţional"

Căpitanul lui United a vorbit pentru Sky Sport despre potenţialul lui Sancho şi cu ce va ajuta el echipa: "Cred că a fost dorit de noi de câteva sezoane şi transferul lui a semănat cu transferul meu la United, la fel fusesem dorit de mai mult timp, dar s-a concretizat mai târziu".
"Sunt foarte încântat de el, este un talent excepţional. Este tipul de jucător care are o încredere foarte mare în sine, poate fi o adevărată vedetă pentru acest club, iar odată cu succesul pe care îl vom avea, el va avea un rol foarte important în angrenajul echipei".

ETalks | Lucian Sănmărtean a prefațat noul sezon din Premier League

Alături de Sancho, United a reuşit să-l transfere şi pe Raphael Varane de la Real Madrid, iar lista rămâne deschisă. Ole Gunnar Solskjaer nu exclude ca United să nu mai transfere jucători până la 31 august, iar Maguire este de părere că a sosit timpul ca "diavolii roşii" să cucerească primul trofeu din 2017.
"Cred că sezonul acesta va fi mai competitiv ca niciodată. Ne-am întărit atât noi, cât şi restul echipelor de top, există o mulţime de echipe extraordinare în Premier League. Aţi văzut în trecut că aceste transferuri pot crea un decalaj de 10 puncte faţă de locul în care am fost în sezonul precedent".
"Desigur, Manchester City a câştigat campionatul în sezonul trecut şi sunt o echipă puternică. L-au transferat pe Jack Grealish, pe care îl cunosc foarte bine, este un jucător de top, aşa că vor fi puternici. Pe lângă ele, mai sunt Chelsea şi Liverpool, dar cel mai important lucru pentru noi este să ne concentrăm pe evoluţia noastră. Trebuie să facem un sezon mult mai bun faţă de precedentul".
"Desigur, acesta este momentul în care trebuie să începem să livrăm performanţă. Trebuie să începem să câștigăm trofee pentru că am demonstrat în ultimii doi ani că putem fi din nou competitivi", a încheiat Maguire.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Who’s better | Edouard Mendy vs David De Gea, duelul săptămânii în Premier League
ACUM 19 ORE
Premier League
Jurgen Klopp, criticat de un reporter, după ce a numit Cupa Africii pe Națiuni un "turneu mic"
IERI LA 17:23