Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu există fotbalist mai bun!" Klopp, impresionat de Mohamed Salah după victoria cu Watford

Bianca Dumitru

Publicat 16/10/2021 la 19:40 GMT+3

Liverpool s-a impus cu 5-0 în fața lui Watford, grație golurilor marcate de Mane, Firmino, care a reușit un hat-trick, și Salah. După meci, Jurgen Klopp l-a lăudat pe fotbalistul egiptean, spunând că nu există niciun jucător mai bun decât el în acest moment.

WATFORD, ENGLAND - OCTOBER 16: Mohamed Salah of Liverpool celebrates with teammates Naby Keita, Trent Alexander-Arnold and Roberto Firmino after scoring their side's fourth goal during the Premier League match between Watford and Liverpool at Vicarage Roa

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a obținut o nouă victorie în Premier League, fiind singura echipă neînvinsă după primele 8 etape ale stagiunii. Jucătorii lui Jurgen Klopp i-au învins astăzi cu 5-0 pe cei de la Watford, ajungând la 18 puncte și la un golaveraj de 22:6, remarcându-se drept formația cu cel mai bun atac al campionatului englez.
Unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai 'cormoranilor' este Mohamed Salah, care a ajuns la 6 meciuri consecutive în Premier League cu gol marcat. Egipteanul are 7 goluri și 4 assist-uri în primele 8 etape ale sezonului și a fost lăudat de antrenorul său după deplasarea pe Vicarage Road.
Jurgen Klopp a declarat că nu există, în acest moment, niciun alt fotbalist mai bun decât Salah, care a impresionat cu o nouă reușită senzațională, după cea din meciul cu Manchester City.
"Haideți, cine e mai bun ca Salah în acest moment? Nu există fotbalist mai bun acum, asta e clar", a spus Klopp, citat de jurnalistului Fabrizio Romano.
Mohamed Salah a mai înscris în acest sezon 3 goluri pentru Liverpool și în Champions League, unul în poarta celor de la AC Milan, iar două în meciul cu FC Porto.
Pentru 'cormorani' urmează marți, de la ora 22:00, duelul cu Atletico Madrid, din a treia etapă a grupelor celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
picture

Rezumatul meciului dintre Watford – Liverpool, încheiat cu 5-0 pentru "Cormorani"

Salariul uriaș cu care Liverpool vrea să-l convingă pe Salah să-și prelungească înțelegerea

Mohamed Salah are un start de sezon fantastic. Nici în stagiunea 2017-2018, când a terminat Premier League, cu 32 de reușite și 11 assisturi, vârful lui Liverpool nu a avut un debut de stagiune atât de bun.
Egipteanul mai are contract cu echipa lui Jurgen Klopp până în vara anului 2023, iar oficialii "cormoranilor" au demarat deja negocierile cu agentul fotbalistului, pentru prelungirea contractului.
Cei de la Football Insider au anunțat că oficialii clubului de pe Anfield, care își doresc ca Salah să semneze o prelungire a contractului înainte de luna ianuarie 2022, i-au făcut o ofertă apropiată de cerințele agentului.
Astfel, în noul contract care va fi valabil până în 2026, Salah va câștiga în total 82 de milioane de lire (circa 97 de milioane de euro), adică aproximativ 350.000 de lire pe săptămână, inclusiv bonusuri.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo