Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nu Guardiola a fost cel mai dezamăgit când Kane a înscris golul victoriei cu City! Imagini incredibile de pe Etihad

Bianca Dumitru

Publicat 20/02/2022 la 13:07 GMT+2

Manchester City a pierdut meciul cu Tottenham, scor 2-3. Golul victoriei a fost marcat în ultimele secunde de Harry Kane, iar în momentul reușitei al patrulea oficial al partidei a fost surprins extrem de dezamăgit.

MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 19: Harry Kane of Tottenham Hotspur celebrates after scoring a goal to make it 2-3 during the Premier League match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad Stadium on February 19, 2022 in Manchester, United Ki

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a suferit sâmbătă prima înfrângere în Premier League după 15 etape. Echipa lui Pep Guardiola a pierdut duelul cu Tottenham cu scorul de 2-3, golul victoriei fiind înscris în ultimele zeci de secunde ale partidei.
Kulusevski a deschis scorul în minutul 4, iar Gundogan a restabilit egalitatea în minutul 33. După pauză, Kane și-a dus încă o dată echipa în avantaj, cei de la Spurs fiind la conducere până în minutul 90+2, când Mahrez a transformat o lovitură de la 11 metri.
Cu doar câteva zeci de secunde înainte de fluierul final, Harry Kane, fotbalistul dorit insistent de Manchester City în 2021, a modificat încă o dată tabela. Atacantul a înscris cu capul după o pasă perfectă a lui Kulusevski și a adus victoria echipei sale.
picture

Rezumatul Man City – Tottenham 2-3. Harry Kane i-a îngenuncheat pe "cetățeni" pe Etihad

Reușita lui Kane a provocat o dezamăgire uriașă în tabăra lui City, însă nu doar printre gazde. Camerele video au surprins în momentul golului reacția celui de-al patrulea oficial al partidei, Craig Pawson, care nu a părut deloc bucuros de golul echipei lui Antonio Conte.
Citește și:

"MANCHESTER CITY NU MAI E FAVORITĂ LA TITLU!"

Sâmbătă, când Manchester City era învinsă de Tottenham, Liverpool se impunea în fața celor de la Norwich cu scorul de 3-1. "Cormoranii" s-au apropiat, astfel, la 6 puncte de echipa lui Pep Guardiola în clasamentul din Premier League, cu 12 etape înainte de finalul sezonului.
Rezultatele de sâmbătă l-au determinat pe Micah Richards să declare că s-a schimbat favorita la cucerirea titlului în campionatul din Anglia. Fostul fotbalist a spus că Liverpool are acum cele mai mari șanse la a termina sezonul pe locul 1.
"Campionatul este în favoarea lui Liverpool acum, dacă vin aici și câștigă meciul cu City și obțin rezultatele pe care trebuie să le obțină în celelalte meciuri din Premier League.
Am spus-o și înainte de meci, cei de la Manchester nu trebuiau să fie încrezuți. Nu a fost vorba doar despre ce nu a făcut City, cei de la Spurs au fost excelenți, dar eu am crezut că City se aștepta ca Tottenham să joace în adâncime, să vină pe contraatac... Au pierdut pe greșelile lor", a declarat Richards pentru Sky Sports.
Manchester City și Liverpool se vor înfrunta pe 9 aprilie, pe Etihad, într-unul dintre meciurile care se anunță a fi cele mai importante din acest sezon de Premier League. Partida va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo