Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu va exista niciodată unul mai bun!" Carragher și-a ales transferul preferat din toate timpurile

Bianca Dumitru

Publicat 20/02/2022 la 11:45 GMT+2

Jamie Carragher a dezvăluit în presa din Anglia care consideră că este cel mai bun transfer realizat vreodată. Fostul fotbalist de la Liverpool l-a nominalizat pe Jamie Vardy, explicând de ce nicio altă mutare nu poate eclipsa aducerea atacantului la Leicester.

Jamie Vardy of Leicester City with Marcus Rashford of Manchester United after the Premier League match between Leicester City and Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Jamie Carragher a vorbit în presa din Anglia despre care consideră că este cel mai bun transfer făcut vreodată. Fostul jucător al lui Liverpool a declarat că, din punctul său de vedere, nicio altă mutare nu este mai reușită decât cea a lui Jamie Vardy la Leicester, în 2012.
Atacantul a fost atunci transferat pentru doar 1,2 milioane de euro de la Fleetwood și s-a făcut remarcat rapid, ajungând cel mai important fotbalist din istoria "vulpilor" în opinia multor suporteri.
"Nu va exista niciodată un transfer mai bun decât cel al lui Vardy de la Fleetwood Town la Leicester, nu doar în epoca Premier League, ci și în istoria fotbalului.
Întotdeauna sunt reticent să spun definitiv că oricine sau orice este 'cel mai bun din toate timpurile'. Nu poate fi decât o chestiune de opinie. Dar dacă aș întocmi o listă cu cele mai mari și mai influente transferuri și aș judeca în funcție de raportul calitate-preț, cine l-ar putea eclipsa pe Vardy?", a declarat Carragher, citat de Sport Bible.
Citește și:

"Povestea lui Vardy este unică"

Fostul fotbalist a punctat că de-a lungul timpului au fost făcute transferuri importante, care au schimbat cursul istoriei, dar a explicat că aducerea lui Vardy la Leicester este unică în condițiile în care o echipă din Premier League a cumpărat un atacant de 25 de ani, complet necunoscut, de la o formație din ligile inferioare.
"Putem vorbi despre multe transferuri care au schimbat cursul istoriei Premier League, cum ar fi Eric Cantona la Manchester United, Dennis Bergkamp la Arsenal, Yaya Toure sau David Silva la Manchester City ori Virgil van Dijk la Liverpool. Dar ei erau consacrați, nume cunoscute care se îndreptau către cluburi care se luptau pentru trofee.
Povestea lui Vardy este unică prin faptul că el i s-a alăturat lui Leicester pentru circa 1 milion de euro direct din ligile inferioare și a depășit toate așteptările. De câte ori povestea fotbalului englez va fi spusă generațiilor viitoare, aceasta va include istoria lui Leicester înainte și după sosirea lui Vardy", a conchis Carragher.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo