Premier League a anunţat luni că a identificat 103 cazuri pozitive la Covid-19 în rândul celor douăzeci de cluburi din prima divizie engleză între 20 şi 26 decembrie, cifră îngrijorătoare care nu a mai fost atinsă de la începutul testelor, în 2020, scrie AFP. În comunicatul său de presă, Premier League a spus că aceste 103 cazuri au fost înregistrate între cele "15.186 de teste administrate jucătorilor şi personalului cluburilor".
Săptămâna precedentă, numărul de cazuri pozitive a fost de 90, deja un record din 2020. Varianta Omicron a coronavirusului a perturbat serios buna desfăşurare a campionatului de la începutul lunii decembrie, cu cincisprezece meciuri anulate, inclusiv trei meciuri de Boxing Day duminică.
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 3 ORE

Meciurile din Premier League rămân în programul săptămânii

Multe meciuri au fost amânate şi în cele trei divizii inferioare ale fotbalului britanic. "Siguranţa tuturor este o prioritate, iar Premier League ia toate măsurile necesare pentru a răspunde impactului variantei Omicron'', a indicat Premier League, care a decis acum să supună jucătorii şi personalul cluburilor la un test antigen zilnic şi două teste PCR pe săptămână.
Conducerea Premier League a optat săptămâna trecută să nu oprească sezonul competiţional. Meciurile se pot disputa dacă fiecare echipă are 13 jucători apţi şi un portar.
Agerpres
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 14 ORE
Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
IERI LA 17:21